Sport

Dinamo – Farul, pe “Cluj Arena”?! Variantă de ultimă oră pentru “câini”. Exclusiv

Dinamo este exilată din Bucureşti pentru meciul cu Farul Constanţa, din etapa a 10-a din SuperLiga. Din informaţiile FANATIK, "câinii" ar putea juca pe Cluj Arena sau la Sibiu.
14.09.2023 | 16:38
Dinamo  Farul pe Cluj Arena Varianta de ultima ora pentru caini Exclusiv
Dinamo - Farul, pe "Cluj Arena"?! Variantă de ultimă oră pentru "câini". Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo joacă vineri, pe Arena Naţională, cu FC U Craiova, dar apoi este obligată să plece din Bucureşti. În etapa a 10-a din SuperLigă, “câinii” joacă împotriva campioanei României, Farul Constanţa.

Dinamo – Farul, pe “Cluj Arena”?! Variantă de ultimă oră pentru “câini”

Meciul este programat pe 22 septembrie, dar nu există şanse ca această dispută să se joace în Capitală. Pe Arena Naţională se va desfăşura evenimentul Asia Fest 2023, festival care promovează cultura şi tradiţiile orientale, în weekendul 22-24 septembrie.

ADVERTISEMENT

Varianta de rezervă ar fi “Arcul de Triumf”. Doar că, din informaţiile noastre, gazonul nu se prezintă în cele mai bune condiţii, iar pe arena din nordul Capitalei va avea loc un concert aniversar susţinut de Gheorghe Zamfir, cel mai mare naist din toate timpurile.

FANATIK a aflat că Dinamo a fost refuzată atât la Târgovişte, cât şi la Ploieşti. Astfel că, şefii “câinilor” sunt obligaţi să se reorienteze spre… Ardeal, acolo unde, cel mai probabil se va desfăşura meciul cu Farul lui Hagi.

ADVERTISEMENT

Hagi pune presiune pe Dinamo!

Dinamo are un bazin important de fani în Ardeal, astfel că şefii “câinilor” studiază variantele Cluj Arena şi noul stadion “Municipal” din Sibiu pentru găzduirea meciului cu Farul Constanţa. Până acum, Dinamo a jucat pe teren propriu pe arena “Arcul de Triumf”.

Gică Hagi pune presiune pe dinamovişti să anunţe cât mai repede stadionul pe care se va juca meciul. Cei de la Farul Constanţa vor să îşi rezerve din timp hotelul, astfel că vor să ştie cât mai devreme unde se va disputa meciul.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă: “Pe Arcul de Triumf cred că e dificil să ne mai vedeți, n-aș vrea să supăr”

Vinerea asta, de la ora 21:30, “câinii” revin pe Arena Naţională după meciul magic din turul barajului cu FC Argeş. Dinamo a câştigat cu 6-1 meciul tur cu piteştenii şi şi-au netezit drumul spre SuperLiga.

Ovidiu Burcă s-a declarat nemulţumit de calitatea gazonului de pe stadionul “Arcul de Triumf”, iar din această cauză antrenorul dinamovist şi-a atras multe critici. Tehnicianul a precizat înaintea meciului cu Rapid că este greu de crezut că Dinamo va mai evolua acolo:

ADVERTISEMENT

“Pe Arcul de Triumf cred că e dificil să ne mai vedeți, n-aș vrea să supăr, am văzut că am deranjat foarte multă lume, eu doar mi-am spus un punct de vedere după meciul trecut. 

Eu mi-aș dori să jucăm pe o suprafață decentă. Ne dorim întotdeauna să avem o suprafață pe care să putem aborda așa cum ne dorim noi meciurile”, a spus Burcă.

După opt etape, Dinamo este pe locul 11 în SuperLiga. Trupa lui Ovidiu Burcă a obţinut o singură victorie pe teren propriu: 1-0 cu FC Botoşani. “Câinii” au ca obiectiv menţinerea în prima ligă în acest sezon.

  • 8 puncte a obţinut Dinamo în primele 8 etape
  • 4 meciuri a disputat Dinamo în acest sezon pe “Arcul de Triumf”, în calitate de gazdă

  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,63 este cota pentru ”ambele înscriu” la meciul Dinamo – FCU Craiova

ADVERTISEMENT