Sport

Veste mare pentru Dinamo! Adresă de ultimă oră de la FRF referitor la restanţele financiare. Exclusiv

Dinamo a primit o veste importantă de la FRF. Administratorul judiciar RTZ & Partners a reuşit să gestioneze excelent situaţia datoriilor de la club, iar Federaţia a încetat monitorizarea.
07.12.2021 | 17:09
Veste mare pentru Dinamo Adresa de ultima ora de la FRF referitor la restantele financiare Exclusiv
Răzvan Zăvăleanu, alături de sigla clubului Dinamo şi FRF. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Deşi la nivel de rezultate lucrurile sunt din ce în ce mai grave, la nivel administrativ, Dinamo reuşeşte să facă paşi importanţi spre revenirea pe linia de plutire. Iar anunţul primit de dinamovişti de la FRF mai adaugă un pas în direcţia corectă.

Veste mare pentru Dinamo! Adresă de ultimă oră de la FRF

FANATIK a aflat că FRF a încetat monitorizarea financiară referitoare la datoriile restante ale clubului Dinamo pentru sezonul 2021-2022. Astfel, Dinamo nu mai riscă nicio sancţiune după ce administratorul judiciar RTZ & Partners a reuşit să rezolve situaţia în timp util.

ADVERTISEMENT

În acest sens, FRF a trimis o adresă către clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare prin care informează că au fost îndeplinite toate cerinţele de monitorizare şi că echipa nu va suferi nicio sancţiune din acest punct de vedere.

Adresa primită de Dinamo de la FRF
Adresa primită de Dinamo de la FRF
Adresa primită de la FRF
Adresa primită de Dinamo la FRF

RTZ & Partners a reuşit să întocmească şi să obţină validarea în instanţă planului de reorganizare de la Dinamo până la data limită

Decizia vine după ce administratorul judiciar RTZ & Partners a reuşit să întocmească şi să obţină validarea în instanţă planului de reorganizare de la Dinamo până la data limită de 30 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Dacă termenul limită ar fi fost depăşit, Dinamo risca să fie depunctată cu 9 puncte pentru datorii restante cluburilor de fotbal, angajaţilor şi autorităţilor (câte 3 puncte deduse pentru fiecare categorie).

RTZ, după validarea planului de reorganizare: “Ne simţim fericiţi când munca noastră este recompensată cu astfel de momente”

Însă, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul RTZ & Partners a dat asigurări că situaţia este sub control, iar pentru a nu risca nimic, planul de reorganizare a fost întocmit şi validat până la data de 30 noiembrie, anunţ făcut în exclusivitate de FANATIK:

ADVERTISEMENT

“După o perioadă încărcată, atât din punctul de vedere al muncii depuse de echipa RTZ, dar şi din punct de vedere emoțional – pentru că e frumos, dar te şi încarcă de responsabilitate faptul că simți în spatele tău mii de suporteri dinamovişti – astăzi a fost confirmat de către Judecătorul sindic Planul de reorganizare al Dinamo 1948.

Ne simţim fericiţi când munca noastră este recompensată cu astfel de momente, şi așteptăm cu nerăbdare ca succesul nostru de astăzi sa fie dublat de cel al “câinilor” de pe terenul de joc. Mulţumim tuturor celor care ne susțin! Forza Dinamo!”, a fost comunicatul celor de la RTZ la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Dinamo, mari probleme pe partea sportivă! Fără victorie în ultimele 4 luni

Situaţia clubului la nivel administrativ se îmbunătăţeşte, iar în acest moment partea sportivă este cea care stârneşte îngrijorări la Dinamo, “câinii” fiind penultimii în clasament, fără victorie în ultimele patru luni.

Dinamo a pierdut cu Academica Clinceni în ultima etapă fapt care a stârnit o adevărată furtună la echipă. Steliano Filip şi Cosmin Matei au fost excluşi din lot după aces eşec, iar în iarnă se anunţă schimbări importante în cadrul echipei.

În continuare, Dinamo este în căutarea unui investitor care să preia echipa. În acest moment, fanii din programul DDB sunt principalii finanţatori ai echipei, susţinând lunar echipa cu până la 70.000 de euro.

  • 9 puncte risca să piardă Dinamo din cauza datoriilor
  • 4 luni au trecut de la ultimul succes al “câinilor”

 

ADVERTISEMENT