Sport

Dinamo încă un sold-out pe “Arcul de Triumf”? Câte bilete au rămas pentru meciul cu Oţelul Galaţi

Dinamo visează la revenirea în prima ligă, iar fanii sunt din nou alături de echipă. Cu Oţelul Galaţi se anunţă încă un sold-out pe arena "Arcul de Triumf".
05.04.2023 | 23:13
Dinamo inca un soldout pe Arcul de Triumf Cate bilete au ramas pentru meciul cu Otelul Galati
Dinamo, pe Arcul de Triumf. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo a obţinut patru puncte în primele două etape din play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor şi este la patru lungimi de Oţelul Galaţi, echipa aflată pe locul direct promovabil, în condiţiile în care CSA Steaua nu are dreptul de a juca în prima ligă.

Dinamo încă un sold-out pe “Arcul de Triumf”? Au mai rămas 1300 de tichete

“Câinii” vor evolua vineri, de la ora 20:30, împotriva Oţelului Galaţi, meci care se va disputa pe “Arcul de Triumf”. Iar fanii au epuizat aproape toate biletele pentru confruntarea din a treia etapă a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Au mai rămas 1300 de bilete disponibile cu două zile până la meci din totalul celor 8200, conform Radio Dinamo. Tichetele de la Peluza “Cătălin Hîldan” sunt epuizate încă din prima zi a săptămânii.

Biletele costă între 25 şi 140 de lei!

Costul unui bilet este între 25 de lei şi 140 de lei. Clubul a făcut mai multe anunţuri pe reţelele de socializare prin care îi roagă pe fani să vină mai devreme la stadion, pentru a se evita aglomeraţia:

ADVERTISEMENT

“Accesul în stadion se va face începând cu ora 18:30. Pentru a evita situațiile neplăcute și aglomerația la porțile de acces, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei și să aveți biletele pregătite, fie în format electronic, fie printate”.

Burcă: “Este un meci important, contra unei echipe care ne-a bătut în prima parte a campionatului”

Ovidiu Burcă a declarat după victoria cu 3-0 în faţa celor de la Unirea Dej că meciul cu Oţelul Garaţi este important, iar prioritatea este ca jucătorii să fie refăcuţi 100% până la ora meciului cu echipa lui Dorinel Munteanu:

ADVERTISEMENT

„Nu pot spune că meciul cu Oțelul este crucial pentru promovarea directă, dar este important. Va trebui să refacem repede jucătorii, să ajungem la turație maximă vineri.

Este un meci important, contra unei echipe care ne-a bătut în prima parte a campionatului. Are multă forță, a transferat jucători importanți și în iarnă.

ADVERTISEMENT

N-aș vrea să ne gândim atât de departe, la meciul cu Steaua. Dorim să trecem cu bine de jocul cu Oțelul. În general, încercăm să avem aceeași atitudine mereu. Cu Steaua e o rivalitate istorică, dar mai e până atunci”, a spus Burcă.

ADVERTISEMENT