Sport

Dinamo Kiev – Beșiktaș, din play-off-ul Conference League, transmis în direct de TVR 2

Dinamo Kiev - Beșiktaș va fi transmis în direct de Televiziunea Română. Manșa tur din play-off-ul Conference League se joacă în Giulești.
23.08.2023 | 17:00
Dinamo Kiev  Besiktas din playofful Conference League transmis in direct de TVR 2
Dinamo Kiev - Beșiktaș, e în direct pe TVR 2, joi, 24 august, de la ora 20:00. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev – Beșiktaș e unul dintre cele mai interesante meciuri din play-off-ul UEFA Europa Conference League. Ucrainienii vor juca primul meci pe stadionul Giulești, iar calificarea se va decide în Turcia o săptămână mai târziu.

Dinamo Kiev – Beșiktaș, în direct la TVR 2

Televiziunea Română a făcut anunțul printr-un comunicat: „Meciul Dinamo Kiev – Besiktas Istanbul, în direct la TVR 2. Iubitorii fotbalului sunt aşteptaţi la TVR 2 joi, 24 august, pentru a urmări în direct partida Dinamo Kiev – Besiktas Istanbul.

ADVERTISEMENT

Echipele vor intra pe terenul Stadionului Rapid-Giuleşti din București de la ora 20:00, iar partida va fi comentată pentru TVR de Dragoş Bocanaciu şi Bogdan Tomulică”, precizează TVR 2 pe pagina oficială de Facebook.

„Echipa Dynamo Kiev va juca primul lor meci din runda play-off a calificărilor din grupele Conference League împotriva echipei din Turcia, Besiktas Istanbul. Dinamo Kiev este antrenată de Mircea Lucescu, iar în turul al treilea preliminar s-a calificat jucând meciul decisiv tot pe Stadionul Giulești, unde a eliminat echipa greaca Aris Salonic, în urma loviturilor de la 11 metri.

ADVERTISEMENT

În cariera sa, Mircea Lucescu a antrenat și echipa Besiktas Istanbul, alături de care a și câștigat un titlu în Turcia. De asemenea, Mircea Lucescu este bine primit pe Giulești, unde a fost antrenor al echipei Rapid. Mai mult, acesta a luat și un titlu alături de echipa din Giuleşti”.

Dinamo Kiev – Beșiktaș, un meci cu implicații emoționale pentru Mircea Lucescu

Pentru Mircea Lucescu, duelul dintre Dinamo Kiev și Beșiktaș Istanbul va fi unul special. Pe lângă faptul că se va disputa în Giulești, antrenorul român va juca împotriva echipei pentru care a scris istorie în campionatul Turciei.

ADVERTISEMENT

„Il Luce” a luat decizia să joace în Giulești după calificarea norocoasă la penalty-uri cu Aris Salonic: „A fost un joc bun, suporterii ne-au împins la joc, ne-au ajutat extrem de mult. Satisfacția trăită astăzi, n-am mai trăit-o de mult timp, pentru că noi jucăm deobicei în fața unui stadion gol.

Meciul cu Beșiktaș se va juca tot aici. Suporterii Rapidului au fost prezenți și ne-au ajutat serios. Cu Beșiktaș va fi la fel, ne așteaptă un meci greu, sunt sigur că jumătate de stadion va fi umplut de fanii lor, pentru că sunt destul de aproape și cred că va fi un meci frumos. 

ADVERTISEMENT

Eu regret foarte mult că trebuia să mai jucăm un meci pe Giulești, împotriva lui Chelsea, dar un conducător a ales să mergem în Germania și am pierdut cu 1-0, atunci mi-aș fi dorit să jucăm pe Giulești”, a spus antrenorul la conferința de presă.

Anunțul Jandarmeriei Române cu privire la meciul Dinamo Kiev – Beșiktaș

Jandarmeria Română e pregătită pentru invazia suporterilor turci și va amplasa dispozitive numeroase în zonele importante din București: „În Centrul Istoric, Jandarmeria și Poliția Capitalei vor acționa în sistem integrat, fiind dispuse toate măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de liniște și
siguranță publică”.

Forțele de ordine vor fi ajutate și de câțiva polițiști veniți din Turcia: „Au misiunea de a facilita dialogul și transmiterea principalelor mesaje ale autorităților române”, se mai precizează într-un comunicat.

ADVERTISEMENT