Sport

„Dinamo moare de foame, dar nu le dă bilete rapidiștilor” Dragomir, atac direct la șefii „câinilor”: „Când n-ai bani, ai aere de prost!”

Dumitru Dragomir a atacat direct conducerea „câinilor roșii” după scandalul pe bilete de la derby-ul Dinamo - Rapid de pe Arena Națională.
31.01.2024 | 11:04
Dinamo moare de foame dar nu le da bilete rapidistilor Dragomir atac direct la sefii cainilor Cand nai bani ai aere de prost
„Dinamo moare de foame și nu le dă bilete rapidiștilor” Dragomir, atac direct la șefii „câinilor”. „Când n-ai bani, ai aere de prost!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dragomir i-a taxat pe oficialii „câinilor” pentru scandalul biletelor creat în jurul derby-ului Dinamo – Rapid, scor 1-2. Foștul șef LPF a declarat la „MAX Profețiile lui Mitică” că aceștia ar fi trebuit să profite de cererea mare și să le ofere mai multe locuri giuleștenilor pe Arena Națională.

„Dinamo moare de foame, dar nu le dă bilete rapidiștilor” Dragomir, atac direct la șefii „câinilor”: „Când n-ai bani, ai aere de prost!”

Suporterii „alb-vișinii” au văzut derby-ul Dinamo – Rapid pe stadionul din Giulești, din cauza faptului că nu au fost de acord cu condițiile puse de ultrașii „câinilor roșii”. Aceștia s-au bucurat într-un mare stil cu elevii lui Cristiano Bergodi al final.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir li-a taxat pe conducători din Ștefan cel Mare pentru că nu au profitat de moment și nu le-au dat mai multe bilete suporterilor din Giulești. Pe Arena Națională au asistat în jur de 13.000 de suporteri, așa cum a scris FANATIK.

„Ce conducători or fi în țara asta când ei mor de foame și nu le dau inelul 1 celor de la Rapid? Să fii venit de la Rapid 25.000 de oameni, le luai banii. Dinamo moare de foame și ei se încăpățânează să le dea ultimul inel. Am văzut ieri la Craiova, îi băgaseră pe ăștia de la Steaua sus într-un colț.

ADVERTISEMENT

Dă-le, bă, frate, era un corp de tribună gol tot. Lasă-i bă băiatule să se desfășoare, stau și mă gândesc. Îl sunam pe Șucu și îi spuneam domne spune-le să vină să le dau 15.000 de bilete conducerii și Rapid să dea biletele. Unde? Inelul 1, tribuna a doua, tot.

Cu banii care îi câștigai aici cumpărai un jucător de valoare, nu troglodiții care i-au cumpărat până acum. Cine au jucat bine, dacă joci bine o bagi în ațe. Am o impresie bună despre Nicolescu. Când nu ai bani, ai aere de prost și lumea te crede inferior”, a spus Dragomir la „MAX Profețiile lui Mitică”, emisiune în direct de la ora 13:30 în fiecare luni doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Culisele scandalului pe bilete de la Dinamo – Rapid: „Eram pregătiți să oferim toată peluza”

„Pot să vorbesc doar despre fanii noștri, îmi doresc să fie cât mai mulți. Îmi doresc ca PCH și Sud-ul să facă spectacol și ceilalți spectatori să vină cât mai mulți pentru acest meci, pentru că e un derby. Asta este cel mai important pentru noi. 

În rest, în legătură cu cealaltă discuție am declarat foarte clar că atâta timp cât galeriile s-ar fi înțeles între ele eram pregătiți să oferim toată peluza, 7.000 de bilete, oricâte. Nu aveam nicio problemă cu asta, puteam să fim pregătiți din punct de vedere organizatoric, dar nu putem trece peste cuvântul PCH-ului.

ADVERTISEMENT

Peste ceea ce ei consideră că a fost un tratament incorect în partida tur. Cred că discuțiile au fost destul de aprinse, cred că și în spațiul public au fost niște ieșiri care nu își aveau rostul din partea celor de la Rapid la adresa lor și probabil spiritele s-au imflamat și mai rău, decât să găsim o soluție să le aplanăm”, spunea Andrei Nicolescu.

Dragomir, atac direct la șefii „câinilor”

ADVERTISEMENT