Sport

Dinamo, mobilizare pentru duelul decisiv de play-off! Meciul cu Poli Timișoara se va desfășura cu casa închisă. Update

Dinamo a anunțat că s-au vândut toate biletele pentru partida cu Poli Timișoara, din ultima etapă a a sezonului regulat din Liga 2 Casa Pariurilor.
07.03.2023 | 21:45
Dinamo mobilizare pentru duelul decisiv de playoff Meciul cu Poli Timisoara se va desfasura cu casa inchisa Update
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru partida decisivă cu Politehnica Timișoara. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
07-03-2023
19:49

S-au vândut toate biletele la Dinamo - Poli Timișoara

Dinamo este foarte aproape de calificarea în play-off-ul din Liga 2 Casa Pariurilor, așa că fanii au epuizat toate biletele pentru întâlnirea cu Poli Timișoara din ultima etapă a sezonului regulat.

”Meciul Dinamo București vs Politehnica Timișoara se va disputa cu ‘casa închisă’, toate biletele puse în vânzare, online la Tribuna VIP, Tribuna 1, Tribuna 2 și PCH fiind epuizate în 24 de ore. ‘Finala’ pentru play-off se joacă duminică, de la ora 13:00, pe noul stadion ‘Arcul de Triumf’”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului.

 

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciului decisiv de play-off împotriva Politehnicii Timișoara. Cu o victorie în duelul programat duminică, 12 martie, ora 13:00, clubul din Ștefan cel Mare va fi sigur de prezența în play-off. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Dorin Șerdean și-a cedat pachetul de acțiuni majoritar, iar clubul „alb-roșu” va avea un nou acționar majoritar.

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru partida decisivă de play-off cu Politehnica Timișoara

Dinamo a câștigat ambele partide de la reluarea Ligii 2 Casa Pariurilor. Echipa pregătită de Ovidiu Burcă a învins-o categoric pe Unirea Constanța, scor 6-0 pe stadionul „Arcul de Triumf” și a obținut un succes important cu CSC Șelimbăr, scor 1-2 în penultima etapă.

ADVERTISEMENT

Tot pe stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, Dinamo primește vizita penultimei clasate, Politehnica Timișoara, în ultima rundă a sezonului regulat. Victoria le va aduce „câinilor” calificarea în play-off indiferent de rezultatul din meciurile contracandidatelor. De asemenea, duminică, de la aceeași oră, vor avea loc toate celelalte nouă partide din ultima etapă a sezonului regulat.

Biletele puse spre vânzare au prețuri cuprinse între 20 și 100 de lei. Un loc la Peluza Nord (PCH) costă 20 de lei, în timp ce la Tribuna 2 prețul unui tichet este de 40 de lei. Pentru un loc la Tirbuna 1 și VIP, suporterii vor trebui să achite 60 de lei, respectiv 100 de lei. Totodată, la meci își vor face apariția și suporterii echipei de pe Bega, care au primit 400 de bilete, aproximativ 5% din capacitatea întregului stadion.

ADVERTISEMENT

Calculele pentru play-off-ul din Liga 2

Dinamo ocupă în prezent locul 6 în clasament, cu 30 de puncte în 18 partide. Este la egalitate din acest punct de vedere cu Unirea Slobozia, care are un meci mai puțin și o va întâlni pe Gloria Buzău, marți, 7 martie, ora 19:00, în meciul care închide etapa a 18-a din liga secundă.

CSA Steaua București, Poli Iași și Oțelul Galați și-au asigurat deja prezența în play-off, iar cu un succes împotriva celor de la Poli Timișoara, Dinamo va intra în lupta pentru promovare. Pe locul 4 se află Unirea Dej, care are 31 de puncte și este favorită la ocuparea poziției la finalul celor 19 etape. În ultima etapă joacă împotriva celor de la CSM Slatina în deplasare.

ADVERTISEMENT

Dacă Unirea Slobozia o învinge pe Gloria Buzău, iar Dinamo câștigă în ultima etapă Concordia Chiajna, FC Brașov și Gloria Buzău nu vor reuși accederea în play-off. Calculele sunt mai complicate dacă Gloria Buzău va reuși să obțină victoria în meciul cu Unirea Slobozia.

Se poate ajunge la un clasament în trei în condițiile în care Gloria Buzău face 6 puncte în ultimele două etape, Unirea Slobozia o bate pe FC Brașov, iar Dinamo învinge „acasă” cu Poli Timișoara. Astfel, Gloria Buzău și Dinamo ar merge împreună în play-off.

ADVERTISEMENT

Noii acționari și-au prezentat planul de salvare al lui Dinamo

Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, noii acționari de la Dinamo, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, alături de Vlad Iacob și Răzvan Zăvăleanu au susținut conferința de presă în care au prezentat planul de salvare al clubului din Ștefan cel Mare.

Eugen Voicu, președintele Consiliului de Administrație al Red&White, a precizat că suporterii din Ștefan cel Mare l-au determinat să vină la conducerea clubului. „Lista acționarilor se va mări. Pentru suporteri am decis să mă alătur acestui proiect. Vreau să pun accentul pe fanii care sunt alături de echipă. Noi vrem să schimbăm puțin abordarea pe care o vedeți în mod obișnuit în administrarea cluburilor de fotbal din România, să gestionăm acest club cu un grup de antreprenori, să nu existe un singur acționar.

VEZI VIDEO MAI JOS

Credem că acest model este unul similar oricărei afaceri. Nu vreau să fac bani, dar regulile după care Dinamo trebuie să se desfășoare sunt regulile pe care le presupune orice business bine administrat. Nu se poate întâmpla nimic peste noapte, vrem să punem niște baze solide. Schimbarea este fundamentală.

Nu domnul Badea m-a convins să vin aici, îl respect însă pentru suportul oferit în comunicarea cu domnul Șerdean, acesta a fost rolul domnului Badea. Am ajuns întâmplător aici. Un grup de investitori care avea în plan să salveze Dinamo m-a rugat pe mine să iau inițiativa și să fac acest efort.

În cât timp putem scoate Dinamo din insolvență? Nu pot să răspund exact, se poate întâmpla în câteva luni sau într-o perioadă mai lungă. Majorarea de capital social e soluția pe care o aplicăm, împrumuturile vor fi convertibile în acțiuni”, a declarat Eugen Voicu.

ADVERTISEMENT