Fotbal intern

Dinamo nu a fost programată în etapele 11 și 12 din play-out. Când joacă Craiova și CFR în etapa a 9-a din play-off

17.07.2020 | 13:58
Dinamo nu a fost programata in etapele 11 si 12 din playout Cand joaca Craiova si CFR in etapa a 9a din playoff
ADVERTISEMENT

LPF a anunțat când se vor juca meciurile din etapa a noua a play-off-ului și din rundele 11 și 12 din play-out, iar Dinamo nu a fost programată.

Șase jucători ai formației din Ștefan cel Mare au fost testați pozitiv cu coronavirus, iar partida restantă împotriva Chindiei Târgoviște, care trebuia să se joace joi, a fost amânată.

ADVERTISEMENT

Oficialii dinamoviști au cerut ”înghețarea” campionatului, dar secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a spus că acest lucru nu este posbil și a catalogat încercarea ca fiind ”criminală”.

Ce se întâmplă cu meciurile lui Dinamo programate în etapele 11 și 12

Între timp, LPF a anunțat programul următoarelor etape, iar Dinamo nu apare în lista de meciuri pentru etapele cu numărele 11 și 12 din play-out, în care ar fi trebuit să întâlnească Hermannstaddt și Sepsi. ”Partidele echipei Dinamo București vor fi programate ulterior”, se arată în comunicatul Ligii.

ADVERTISEMENT

Programul etapei a noua din play-off și a rundelor cu numele 11 și 12 din play-out este următorul:

Etapa a 9-a play-off, a 11-a play-out

Sâmbătă, 25 iulie
Ora 15:30 FC Voluntari – Sepsi OSK
Ora 18:00 FC Viitorul – Chindia
Ora 21:00 Astra – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT

Duminică, 26 iulie
Ora 16:00 Academica Clinceni – Poli Iași
Ora 21:00 CFR Cluj – FC Botoșani

Luni, 27 iulie
Ora 21:30 Gaz Metan Mediaș – FCSB

Etapa a 12-a play-out

Miercuri, 29 iulie
Ora 17:30 Chindia – Academica Clinceni
Ora 20:00 Poli Iași – FC Voluntari

Joi, 30 iulie
Ora 18:00 FC Hermannstadt – FC Viitorul.

De asemenea, LPF a mai anunțat că partida FC Botoșani – Universitatea Craiova, din etapa a opta a play-off-ului, se va disputa duminică, 19 iulie, cu începere de la ora 19:30 în loc de ora 21.00. Decizia a fost luată după ce întâlnirea Chindia Târgoviște – Dinamo a fost amânată.

Dinamo se află într-o situație disperată după ce șase jucători au fost infectați cu noul coronavirus. Meciul împotriva Chindiei a fost amânat, iar peste cinci zile jucătorii vor face un nou set de teste și există posibilitatea să continue lupta pentru evitarea retrogradării cu un lot decimat.

ADVERTISEMENT

“Câinii” au deja două restanțe în actuala stagiune și mai au de disputat 7 meciuri până la finalul campionatului. Echipa este pe penultimul loc în clasament cu 21 de puncte, fiind la un punct de Poli Iași, echipă aflată pe locul de baraj.

Directorul general Bogdan Bălănescu a vorbit despre situația grea prin care trece echipa, mai ales după cazurile de coronavirus care au apărut la echipa din ”Ștefan cel Mare”. El a spus că Dinamo este aproape de desființare.

ADVERTISEMENT