Sport

Dinamo, pas uriaș spre salvarea de la faliment! Doi sponsori importanți vor investi la echipă. Exclusiv

Dinamo ar putea prelungi înțelegerile cu sponsorul principal al echipei, Unibet, dar și cu sponsorul technic Macron, deși parteneriatele au fost greu încercate în ultimii trei ani.
02.04.2022 | 10:26
Dinamo pas urias spre salvarea de la faliment Doi sponsori importanti vor investi la echipa Exclusiv
Dinamo ar putea încasa din sponsorizări în următorul sezon aproximativ 800.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo are probleme mari în atragerea de noi investitori, mai ales în contextul războiului din Ucraina, însă conducerea „câinilor” este aproape să securizeze o parte din bugetul echipei pentru sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1.

Unibet, principalul sponsor al lui Dinamo, aproape să prelungească înțelegerea cu „alb-roșiii”

FANATIK a aflat că negocierile pentru prelungirea înțelegerii dintre Dinamo și sponsorul principal Unibet sunt destul de avansate. Actualul contract expiră pe 30 iunie 2022, însă este foarte probabil ca acest parteneriat să fie prelungit.

ADVERTISEMENT

De altfel, noul om de marketing de la Dinamo, Dan Giuraniuc, a fost director de marketing chiar la Unibet și cunoaște foarte bine acest subiect: „Eu vin din Unibet, care e partenerul principal al lui Dinamo și cunosc foarte bine care a fost situația în ultimii trei ani. Contractul cu Unibet era legat într-adevăr și de jucarea meciurilor lui Dinamo pe Național Arena. Din păcate, foarte curând nu se poate juca acolo, dar au fost și alte probleme”, a dezvăluit acesta într-o discuție exclusivă cu FANATIK.

Deși dinamoviștii se temeau că Unibet nu va mai continua parteneriatul, lucrurile se pare că sunt pe cale să se normalizeze: „Suntem în discuții avansate cu Unibet. Ei vor fi prima opțiune pentru Dinamo și ne dorim să continue alături de noi. Eu am fost la Unibet, știu care sunt nevoile lor și care au fost lipsurile pe parcursul acestor trei ani. Așa că pot veni în întâmpinarea lor pentru umplerea acestor lipsuri, astfel încât în următoarea perioadă lucrurile să se clarifice.

ADVERTISEMENT

Voi încerca să îndrept lucrurile, iar Unibet are o strategie bine pusă la punct. Cu siguranță și așteptările lor sunt mult mai mari. Vor exista de acum încolo raportări lunare către toți partenerii, cu apariții de presă și TV cu Dinamo, așa cum se face în orice business sănătos. Nu va fi un parteneriat doar cu numele”.

Și sponsorul tehnic Macron își va prelungi contractul cu Dinamo

Dinamo a avut datorii de circa 300.000 de euro către sponsorul tehnic Macron. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate detalii despre comanda de 30.000 de tricouri făcută de Pablo Cortacero, care însă nu a mai fost onorată, în valoare de alți 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Cu Macron s-a ajuns la o înțelegere și avem susținerea lor. Momentan discuția este între Răzvan Zăvăleanu și Florin Răducioiu și am primit și eu corespondența de e-mail. Vor fi chemați și cei de la DDB pentru a alege design-ul echipamentului pentru sezonul viitor. Vom merge în continuare cu Macron și trebuie să vină și ei cu niște propuneri pentru echipament”, a mai explicat acesta.

Unibet ar putea mări bugetul de sponsorizare al lui Dinamo

Din informațiile FANATIK, Unibet contribuie în acest moment la bugetul clubului cu aproximativ 300.000 de euro pe sezon. Conducerea „câinilor” și-ar fi dorit ca suma să fie majorată cu 200.000 de euro, însă cel mai probabil noul contract va fi în jur de 400.000 de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Dinamo are însă și un plan B în cazul în care nu se va ajunge la o înțelegere cu Unibet: Nu vă ascund faptul că suntem în discuții și cu alți parteneri posibili. Unibet este prima opțiune în continuare, după care ne vom pune la masă cu toată lumea. Vor prima interesele lui Dinamo”, a mai dezvăluit pentru site-ul nostru directorul de marketing al „câinilor”.

Ba, mai mult, Dinamo ar putea avea în sfârșit și un sponsor care să apară pe spatele echipamentului „alb-roșiilor”: „Dinamo nu are pe nimeni pe spate și am lansat câteva propuneri. Am vorbit și cu Bobby Durbac pentru un sponsor non-beting și să îi oferim bonus tot acest final de sezon, pentru a semna cu noi pe următorii doi-trei ani”, a explicat Dan Giuraniuc.

  • 300.000 de euro pe an e suma cu care Unibet o sponsorizează pe Dinamo
  • 400.000 de euro pe sezon ar putea încasa Dinamo de la Unibet după parafarea noului contract
ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Mama lui Radu Drăgușin a
Mama lui Radu Drăgușin a "rupt" tăcerea: ce a spus despre iubita fotbalistului
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Cea mai cunoscută amantă din România s-a năpustit asupra milionarului celebru care şi-a...
Cea mai cunoscută amantă din România s-a năpustit asupra milionarului celebru care şi-a înşelat soţia cu ea timp de 16 ani!
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Schema perversă prin care șoferii erau storși de bani de angajații Poliției
Schema perversă prin care șoferii erau storși de bani de angajații Poliției
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a...
ULTIMA ORĂ! După moartea Ronei Hartner, este din nou doliu în România. S-a stins un alt mare actor!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!