Sport

Dinamo – Sepsi 2-3, în etapa 2 din grupele Cupei României Betano. „Câinii”, debut trist pe „Arcul de Triumf”. Video

Dinamo a debutat cu stângul pe stadionul „Arcul de Triumf”. În etapa a 2-a din Cupa României Betano, roș-albii au pierdut cu Sepsi, scor 2-3.
08.11.2022 | 22:54
Dinamo  Sepsi 23 in etapa 2 din grupele Cupei Romaniei Betano Cainii debut trist pe Arcul de Triumf Video
Dinamo - Sepsi 2-3, în etapa 2 din grupele Cupei României Betano. „Câinii”, debut trist pe „Arcul de Triumf”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
08-11-2022
19:01

Dinamo - Sepsi 2-3 (D. Ciobotariu 82-a.g., I. Roșu 90+3 / F. Junior 16, Păun 58, Patriche 89-a.g.)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 90+3 – GOOOL Dinamo!!! Iulian Roșu reduce din handicap după un șut deviat, expediat din preajma careului de 16 metri!

Min. 89 – GOOOL Sepsi!!! Oaspeții fac 3-1 după ce Patriche și-a băgat mingea în poarta proprie!

Min. 82 – GOOOL Dinamo!!! „Câinii” marchează după o lovitură liberă executată puternic de Iulian Roșu! Began respinge în față, iar Denis Ciobotariu trimite mingea în plasa propriei porți.

Min. 58 – GOOOL Sepsi!!! Păun se înalță la centrarea lui Achahbar și marchează cu o lovitură de cap.

Min. 16 – GOOOL Sepsi!!! Francisco Junior deschide scorul cu un șut violent de la peste 20 de metri de poarta lui Dujmovic!

Min. 1 – A început meciul!

08-11-2022
17:36

Echipele de start din Dinamo - Sepsi

Au fost anunțate echipele de start pentru partida Dinamo – Sepsi, care va începe la ora 21:00, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București:

  • Dinamo: Dujmovic – Giafer, Bena, Patriche(c) – Larrucea – Ghezali, Iglesias, N. Roșu, Amzăr – Bani – Pop; Rezerve: Fara, Dudea, I. Roșu, Demici, Borcea, Buhăescu, Șerban, Delciu, Florescu; Antrenor: Ovidiu Burcă
  • Sepsi: Began – Aganovic(c), Ciobotariu, Tamas, Ispas – Păun, Francisco – Bărbuț, Achahbar, Varga – Tudorie; Rezerve: Niczuly, Rodriguez, Dragomir, Ștefănescu, Matei, Safranko, Dumitrescu, Ninaj, Golofca; Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe are loc marți, 8 noiembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul etapei a 2-a din grupa A a noului format al Cupei României Betano, în care fiecare echipă din grupele de șase joacă trei partide și primele două din grupă merg în etapa următoare a competiției. În prima etapă Dinamo a remizat fără goluri cu FC U Craiova 1948 iar covăsnenii s-au impus cu 3-1 pe terenul Petrolului.

Unde se joacă meciul Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe

Întâlnirea Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută marți, 8 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Arcul de Triumf din capitală, în etapa a 2-a din grupa A a Cupei României Betano. Este un moment istoric pentru stadionul construit din banii de la UEFA și pe care Federația de rugby a căutat să îl revendice numai în  uzul său, pentru că acesta este primul meci oficial de fotbal care are loc pe noua arenă.

ADVERTISEMENT

Fanii dinamoviști sunt conectați la maxim la eveniment și anunță că vor fi prezenți la meci în număr foarte mare, pentru a crea o atmosferă de zile mari. Suporterii câinilor cer jucătorilor să dea dovadă de multă determinare, de implicare, Sepsi fiind clar echipa favorită, dar în Cupă surprizele nu au lipsit niciodată. Din păcate cele 4000 de bilete achiziționate, abonații nu intră în discuție, nu acoperă costul închirierii stadionului, adică suma de 18.000 de euro.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă marți, 8 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Arcul de Triumf din București, în etapa 2 din grupa A A Cupei României Betano și este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți vedea și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București marți, 8 noiembrie, zi în care românii sărbătoresc pe ce poartă numele sfinților arhangheli Mihail și Gavril, va fi o vreme schimbătoare, soarele făcându-și loc cu zgârcenie și pentru puțină vreme. Deși cerul va fi mai mult acoperit șansele de ploaie sunt de maxim 5 la sută. Temperatura maximă la ora amiezii va ajunge la 16 grade, urmând a coborî la ora meciului la 9 grade. Meciul va fi arbitrat de ploieșteanul Adrian Moroiță.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe

Fiind vorba de un meci de Cupă ambii tehnicieni nu vor trimite pe teren garniturile standard. Mai mulți titulari vor fi menajați și de o parte și de alta și jucătorii care au evoluat mai puțin vor intra din primul minut. În general, ideea este ca primul unsprezece să fie alcătuit aproape egal dintre titulari și rezerve.

ADVERTISEMENT

La Dinamo este sigură absența atacantului Bordușanu, pentru care sezonul 2022 s-a încheiat în urma unei serioase accidentări suferite în derbyul bucureștean din Liga 2 cu Metaloglobus. La Sepsi va lipsi la mijloc Aganovic iar în atac Tudorie ar putea intra de la început în locul lui Rondon. Bergodi tratează Cupa cu seriozitate, fiind calea cea mai scurtă pentru a ajunge în Europa.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe

Deținătoarea trofeului, Sepsi Sf. Gheorghe, este considerată favorită la victorie în meciul de la București. Cota covăsnenilor este de 1,65, o cotă excelentă. Pauză sau final în favoarea echipei lui Cristiano Bergodi are cotă 1,45. O mare surpriză din partea câinilor are cotă 6,50 iar șansă dublă 2,50. Un gol marcat de Dinamo are cotă 1,85.

ADVERTISEMENT

Dinamo și Sepsi s-au întâlnit de multe ori la nivelul primei divizii. Câinii au câștigat un singur meci pe teren propriu, în 2017, cu 1-0, în rest au făcut patru egaluri și au fost învinși de trei ori. Paradoxal, în deplasările din Covasna dinamoviștii s-au descurcat mult mai bine, reușind nu mai puțin de trei succese.

ADVERTISEMENT