Sport

Sold out în PCH pentru meciul Dinamo – Sepsi din Cupa României Betano: ”Haideți să testăm acustica de pe Arcul de Triumf”

Dinamo - Sepsi din grupele Cupei României Betano se joacă pe stadionul Arcul de Triumf, iar PCH anunță că toate biletele din peluză au fost vândute.
07.11.2022 | 18:44
Sold out in PCH pentru meciul Dinamo  Sepsi din Cupa Romaniei Betano Haideti sa testam acustica de pe Arcul de Triumf
Dinamo - Sepsi din grupele Cupei României Betano se joacă pe stadionul Arcul de Triumf, iar PCH anunță că toate biletele din peluză au fost vândute. Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” vor fi nevoiți să plătească un total de 18.000 de euro pentru închirierea celei mai noi arene din București, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

PCH e sold out pentru partida Dinamo – Sepsi din Cupa României Betano

Cu puțin mai mult de 24 de ore înaintea întâlnirii Dinamo – Sepsi, din faza grupelor Cupei României Betano, PCH a anunțat că peluza unde vor sta ultrașii ”câinilor” pe stadionul Arcul de Triumf este sold out.

ADVERTISEMENT

”Meciul de mâine seară nu este unul oarecare. Este primul meci al unui club de fotbal pe cel mai nou stadion din Capitală. Sunt cunoscute eforturile și demersurile de durată prin care am reușit să obținem accesul pe Arena Arcul de Triumf.

Dincolo de demersuri, efortul este și unul financiar. Avem nevoie de prezența suporterilor pentru a încuraja echipa, pentru a acoperi o cheltuială semnificativă și pentru a demonstra că acest stadion este o soluție viabilă și de-acum înainte, până la construirea noului Stadion Dinamo.

ADVERTISEMENT

Pe Arcul de Triumf suntem în cea mai selectă zonă a Bucureștiului, la doi pași de Dinamo. ‘Câinilor’, haideți să testăm acustica Arenei Arcul de Triumf! Să cântăm să se audă până-n Ștefan cel Mare și Obor!

Biletele puse în vânzare la Peluza Nord a noului stadion, denumită Peluza Cătălin Hîldan (PCH) la Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe, au fost epuizate. Până la ora 16:00, aproape 5.000 de locuri au fost ocupate pe Arcul de Triumf, bilete și abonamente.”, este mesajul postat pe contul de Facebook al PCH.

ADVERTISEMENT

Sepsi ar fi vrut să joace la Sfântu Gheorghe

Pe de altă parte, fanii implicați în proiectul DDB continuă campania ”Om la om” prin care suporterii devotați își pot trece numele pe tricoul de joc ce va fi folosit la meciul cu Sepsi, în schimbul sumei de 350 de euro. Cei care vor accesa acest program vor primi ulterior tricourile cu autograf.

FANATIK a scris în exclusivitate că oficialii celor de la Sepsi au vrut să profite de problemele financiare ale lui Dinamo și le-au propus ”alb-roșiiilor” ca meciul din Cupa României Betano, programat marți, 8 noiembrie, de la ora 21:00, să se joace la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că la acel moment nu se ajunsese încă la un acord pentru ca întâlnirea să se desfășoare pe stadionul Arcul de Triumf, ”câinii” au refuzat din start oferta covăsnenilor.

ADVERTISEMENT