Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo și Oțelul, loturi de peste 6 milioane de euro! „Putem să râdem de transfermarket?”

Cotele de pe transfermarket au fost puse sub semnul întrebării în cadrul emisiunii Fanatik Superliga. Conform celebrului site, Oțelul și Dinamo au loturi de o valoare ridicată.
30.11.2023 | 07:18
Dinamo si Otelul loturi de peste 6 milioane de euro Putem sa radem de transfermarket
Dinamo si Otelul se lauda cu loturi de peste 6 milioane de euro. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo se poate lăuda cu un lot în valoare de 6 milioane de euro, conform transfermarket. Formația din Ștefan cel Mare a adus jucători liberi de contract și concurează cu Oțelul. Gălățenii, la rândul lor, se pot mândri cu o cotă asemănătoare.

Transfermarket a oferit cote bune jucătorilor lui Dinamo și Oțelul

“Dacă socotim că aceste două loturi sunt cel mai apropiate ca valoare de Dinamo. Cred că țin și minte și cifrele. 6,1 milioane Oțelul și 6,5 Dinamo, ca să înțelegem. Valoarea totală a lotului, dacă punem la 30 de oameni”, a declarat Andrei Vochin.

ADVERTISEMENT

“Dinamo și Oțelul au loturi de 6 milioane pe transfermarket? Îmi dai voie să râd? Nu de Oțelul și Dinamo, ci de Transfermarket. Dacă jucătorii lui Dinamo și Oțelul valorează 6 milioane înseamnă că mă apuc de fotbal.

Niciunul nu e jucător mai mult de 200.000. Nu vreau să par lipsit de respect, apropo de ce s-a întâmplat cu zăpada de la Galați, băieții merită admirația la cum au jucat și cei de la Galați și cei de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Eu vorbesc strict fotbalistic. Nu vreau să sune lipsit de respect. Eu iubesc jucătorii ăștia pentru că ne pun pâinea pe masă. Dar când aud că Oțelul sau Dinamo au lot de 6 milioane de euro”, a spus Horia Ivanovici.

Oțelul, peste Dinamo în clasament

În ciuda cotei oferite de transfermarket, Dinamo nu o duce prea bine. Ocupă penultimul loc în Superliga și are patru înfrângeri în ultimele cinci partide. Oțelul, pe de altă parte, rezistă eroic în clasament. Gălățenii sunt la mijlocul clasamentului cu 20 de puncte.

ADVERTISEMENT

“Adică multe milioane de euro, mă abțin să nu râd isteric. Nu sunt jucători la cum arată mai mult de 100.000-200.000 de euro. 6 miloane la Dinamo sau Oțelul? Transfermarket, lăsați pompa“, a completat Horia Ivanovici

“Hai să îți spun niște lucruri cu transfermarket. Mă lăsasem și peste 3 ani m-am căutat și eu și aveam cotă de 100.000. De trei ani mă lăsasem. A doua, când a fost acel dosar cu lotul U Cluj transferat la Petrolul.

ADVERTISEMENT

A venit un domn procuror și ne-a zis că lotul lui U Cluj care a fost transferat gratis la Petrolul are valoare de 11,5 milioane de euro. Am întrebat de unde, iar el a spus că de pe transfermarket. Am zis să ne dea jumătate, 6 milioane de euro și îți dăm tot lotul”, a declarat Valeriu Răchită.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dinamo si Otelul au cote bune pe transfermarket

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde