Sport

Dinamo tremură pentru salvarea de la retrogradare, dar are obiectiv pentru sezonul viitor: ”Vrem să ne batem în play-off”

În ciuda faptului că se află în coada clasamentului și nu e sigură de locul în Superliga, Dinamo și-a stabilit obiectivul pentru sezonul viitor.
22.02.2024 | 00:38
Dinamo tremura pentru salvarea de la retrogradare dar are obiectiv pentru sezonul viitor Vrem sa ne batem in playoff
În ciuda faptului că se află în coada clasamentului și nu e sigură de locul în Superliga, Dinamo și-a stabilit obiectivul pentru sezonul viitor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Trupa lui Zeljko Kopic a înregistrat două victorii consecutive în campionat, cu Farul și Oțelul Galați, astfel că au reapărut speranțele că echipa se va salva miraculos de la retrogradare.

La Dinamo s-a trasat obiectivul pentru sezonul viitor

Însă până acolo mai e drum lung de străbătut. Cu toate acestea, oficialii lui Dinamo sunt convinși că echipa va rămâne în SuperLiga și chiar au stabilit un obiectiv îndrăzneț pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Administratorul special Andrei Nicolescu vrea ca Dinamo să se apropie cât mai mult de locurile care să-i asigure salvarea de la retrogradare, iar din stagiunea viitoare a anunțat că ”roș-albii” vor ataca play-off-ul.

”Avem profesioniști în club, Kopic a fost alegerea noastră, eu am intrat în contact cu el, este un profesionist adevărat, bine conectat la nivel european. Nu știa de Dinamo în momentul în care l-am abordat, a fost impresionat, iar a doua zi avea deja toate detaliile despre club.

ADVERTISEMENT

Știa despre situația echipei de la acel moment, de parcursul echipei din acel moment, am fost și ironizat un pic, dar îmi asum acest lucru. Obiectivul pe termen lung este construirea unei echipe competitive pentru a ne bate la play-off”, a declarat Nicolescu, la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

Planul de salvare al dinamoviștilor

Întrebat dacă antrenorul Zeljko Kopic va rămâne la Dinamo și în cazul în care echipa va retrograda, conducătorul ”câinilor” a vorbit despre faptul că nici nu se gândește la o variantă atât de sumbră.

ADVERTISEMENT

”Vom încerca să-l păstrăm, dar noi excludem această variantă (n.r. – retrogradarea). Ar fi o formă de teamă, noi am mai declarat că nu renunțăm, Zeljko Kopic, suporterii, nu renunță.

Eu cred că dacă diferență după înjumătățire între prima clasată din play-out și noi este de 4 puncte, avem șanse să facem un play-out foarte bun și să nu avem surprize. Obiectivul este de a fi la 8 puncte de ocupanta primului loc din play-out, înainte de înjumătățire”, a mai spus Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Dinamo își joacă partidele de pe teren propriu pe ”Arcul de Triumf”, dar FANATIK a aflat că este aproape de a-și găsi și un stadion de rezervă. ”Câinii” urmează să semneze contractul cu Primăria Târgoviște pentru a putea evolua pe arena ”Eugen Popescu”.

ADVERTISEMENT