Sport

Dinamo și-a găsit stadion de rezervă pentru meciurile de acasă. Unde pot evolua ”câinii”. Exclusiv

Dinamo își joacă partidele de pe teren propriu pe ”Arcul de Triumf”, dar FANATIK a aflat că este aproape de a-și găsi și un stadion de rezervă.
21.02.2024 | 17:10
Dinamo sia gasit stadion de rezerva pentru meciurile de acasa Unde pot evolua cainii Exclusiv
Dinamo își joacă partidele de pe teren propriu pe ”Arcul de Triumf”, dar FANATIK a aflat că este aproape de a-și găsi și un stadion de rezervă. Sursă foto: Facebook Cristian Stan
ADVERTISEMENT

Trupa lui Zeljko Kopic a înregistrat două victorii consecutive în SuperLiga, cu Farul și Oțelul Galați, astfel că au reapărut speranțele că echipa se va salva miraculos de la retrogradare.

Ce stadion de rezervă a ales Dinamo

Până la construirea noii arene din Ștefan cel Mare, Dinamo și-a mutat ”casa” pe ”Arcul de Triumf”, dar oficialii clubului au lucrat intens pentru a găsi și o soluție de rezervă în cazul în care stadionul de lângă Mănăstirea Cașin nu va fi disponibil.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, conducătorii ”câinilor” se pregătesc să semneze un contract în acest sens pentru folosirea noului stadion ”Eugen Popescu” din Târgoviște. Această arenă va fi soluția de rezervă pentru jocurile de acasă din SuperLiga.

Arena din Târgoviște a fost inaugurată la 19 mai 2023 cu întâlnirea în care Chindia a remizat cu FC Voluntari, scor 2-2, în ultima etapă a play-out-ului din sezonul trecut al SuperLigii, și care a însemnat retrogradarea dâmbovițenilor.

ADVERTISEMENT

Omul care le-a facilitat accesul dinamoviștilor la Târgoviște

Dinamo a mai vrut să joace la Târgoviște și duelul cu Universitatea Craiova din prima etapă a actualului sezon, atunci când existau probleme la ”Arcul de Triumf” cu montarea sistemul VAR, însă s-a lovit de refuzul celor de la Chindia.

La acel moment, cel care s-a opus venirii ”câinilor” pe arena ”Eugen Popescu” a fost chiar președintele Chindiei, Andrei Cordoș, care a fost jucător al ”alb-roșilor” în prima parte a sezonului 2014/2015, în ciuda faptului că primarul Cristian Stan, un fan al dinamoviștilor, ar fi fost încântat de idee.

ADVERTISEMENT

Dar iată că în 2024 Dinamo este aproape să joace la Târgoviște, iar din informațiile FANATIK cel care a intermediat afacerea a fost Cătălin Mișu, manager general la Regata, o companie care produce plăci ceramice și care are sediul în Târgoviște.

Cătălin Mișu este un milionar român, fiul afaceristului Ion Mișu, care este cunoscut mai ales pentru faptul că este mare fan al Rapidului. Cu toate acestea, el este implicat la Dinamo în calitate de sponsor.

ADVERTISEMENT

Construirea arenei din Șoseaua Ștefan cel Mare din București pare tot mai aproape de a începe după ce Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a anunțat deschiderea procedurii de dezbatere publică a proiectului de Hotărâre de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții.

ADVERTISEMENT