Sport

Dinamo – UTA 2-2. Dramă la debutul lui Rednic! “Roș-albii” au ratat enorm și au fost egalați la ultima fază, în superioritate numerică. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Dinamo - UTA, care are loc sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 16:30, în etapa a 11-a din Liga 1
02.10.2021 | 16:09
Dinamo  UTA 22 Drama la debutul lui Rednic Rosalbii au ratat enorm si au fost egalati la ultima faza in superioritate numerica Video
ADVERTISEMENT
02-10-2021
14:30

Dinamo - UTA 2-2, "câinii" rămân fără victorie din august

Min. 90+5. GOOL UTA. Arădenii dau lovitura, la capătul unui meci în care Dinamo a ratat enorm! A marcat același Miculescu.

Min. 63: GOOL UTA. Miculescu profită de neatenția lui Grigore și înscrie.

Min. 53: GOOL Dinamo. Sorescu transformă un penalty obținut de același Torje.

Min. 45+1. Roșu pentru UTA! Batha este eliminat după ce îl lovește cu antebrațul în față pe Torje.

Min. 7: GOOL Dinamo. Torje înscrie cu un șut deviat de la 12 metri.

Min. 1: A început partida.

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei Dinamo – UTA

Dinamo: Iliev – A. Radu, R. Popa, R. Grigore, St. Filip – Itu, Răuță, Bani – Torje, Ivanovski, Sorescu. Rezerve: Eșanu, Pinto, Dudea, Țîră, Neicuțescu, V. Borcea, G. Crețu, Amzar, R. Moldoveanu. Antrenor: Mircea Rednic

UTA: Fl. Iacob – Erico, Baravykas, Benga, Șliakov – D. Isac, Batha – Antal, Ubbink, Roger – Hora. Rezerve: Balauru, Medjimorec, Vorobjovas, Passaglia, Dangubici, Miculescu, Fl. Ilie, Bustea, Mercioiu
Antrenor: Laszlo Balint

Meciul Dinamo – UTA are loc sâmbătă, 2 octombrie, cu începere de la ora 16:30, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1. Ambele echipe vin după eşecuri în runda anterioară. Arădenii au cedat cu 1-0 acasă în faţa liderului CFR Cluj, deşi au dominat aproape toată partida, dar au ratat enorm. Câinii au fost jupuiţi în Bănie de Craiova lui Laurenţiu Reghecampf, învingătoare cu 5-0.

Unde se joacă meciul Dinamo – UTA

Confruntarea Dinamo – UTA se dispută sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 16:30, pe stadionul din şoseaua Ştefan cel Mare. Accesul spectatorilor pe stadion se face numai pe baza prezentării certificatului de vaccinare şi ca urmare a creşterii ratei de infectare în Capitală la peste 78,5 la mie doar 50 la sută dintre locuri pot fi ocupate, bineînţeles repsectându-se protocolul sanitar.

ADVERTISEMENT

Este de aşteptat ca la acest meci să vină un număr mai mare de suporteri din rândul celor vaccinaţi, pentru a fi alături de Mircea Rednic, la revenirea pentru a cincea oară pe banca echipei din Ştefan cel Mare. Dinamo are mare nevoie de susţinere în aceste momente dificile, după ce a devenit ciuca bătăilor în Liga 1 (0-6 cu FCSB şi 0-5 cu Craiova).

Cine televizează partida Dinamo – UTA

Partida Dinamo – UTA se joacă sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 16:30, pe stadionul Dinamo şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport 1. O mai puteţi vedea şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bucureşti este o zi însorită şi aşa va rămâne pe tot parcursul, dar temperatura maximă nu va depăşi 17 grade, atât cât vor fi şi la ora startului partidei. Meciul este condus de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Marian Barbu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Dinamo – UTA

Dinamo a scăpat de problemele medicale serioase avute în ultima vreme şi pentru acest meci are doar trei absenţi: fundaşul central Giafer, suspendat, fundaşul dreapta Nica, accidentat şi atacantul Mihaiu, accidentat. Nu se regăseşte încă pe foaie noua achiziţie, fundaşul portughez Andre Pinto, în urmă cu pregătirea.

ADVERTISEMENT

UTA vine cu acelaşi lot pe care l-a utilizat pe parcursul acestui sezon, mai puţin fundaşul dreapta Marius Tomozei, exclus de antrenorul Laszlo Balint după ruşinoasa eliminare din 16-imile de finală ale Cupei României la Filiaşi, echipă din al treilea eşalon. Tomozei a fost un fel de Acarul Păun, plătind cu scoaterea din lot, deşi toată echipa fusese vinovată.

Optimism după întoarcerea lui Mircea Rednic

Dinamo a bătut palma cu Mircea Rednic, acesta având ca obiectiv în primul sezon salvarea de la retrogradare şi în următorul să atace calificarea în play-off. Rednic, om cu legături sufleteşti extrem de puternice faţă de clubul la care şi-a desfăşurat cea mai mare parte a carierei de jucător şi o bună parte din cea de antrenor, spune că a venit decis să pună umărul la salvarea şi apoi la ridicarea lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Evident, actualul lot de care dispune Dinamo nu îl satisface pe Puriu, care va avea mână liberă să rezolve câteva transferuri pe posturile pe care el le consideră deficitare. De altfel, preşedintele Iuliu Mureşan a dezvăluit că e foarte probabil ca marţi, cel mai târziu, deja să fie anunţate primele două achiziţii.

Cote la pariuri pentru jocul Dinamo – UTA

Pentru casele de pariuri sosirea lui Mircea Rednic nu ]nseamnă şi garanţia succesului dinamovist. Dimpotrivă, bookmakerii consideră că la acest moment UTA este echipa mai bine pusă la punct, care poate câştiga acest meci, acordându-i cota de 1,75. Câinii au supercotă pentru a muşca din cele trei puncte, 5,50 şi un simplu gol înscris de ei, fără condiţia rezultatului, valorează 1,65.

Dinamo are toate motivele să fie îngrijorată înaintea acestui meci, pentru că ultimele două partide jucate în Groapă, cum se spune stadionului din Ştefan cel Mare, au fost adjudecate de UTA cu acelaşi scor, 1-0. Pentru a găsi ultimul succes pe teren propriu pentru Dinamo în faţa arădenilor trebuie să ne întoarcem însă tocmai pe 1 decembrie 2007, când a fost 3-1. Asta pentru că UTA a lipsit 12 ani din primul eşalon.

ADVERTISEMENT