Sport

Dinamo, veste mare înaintea meciului cu Poli Iași! „De mână cu cei mici redăm culoare vieții…”

Dinamo a primit o veste importantă în salvarea de la retrogradare, după suspendarea uriașă primită anterior, care va beneficia de prezența copiilor sub 14 ani contra lui Poli Iași.
10.04.2024 | 15:37
Dinamo veste mare inaintea meciului cu Poli Iasi De mana cu cei mici redam culoare vietii
Dinamo, veste uriașă în lupta pentru salvarea de la retrogradare / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Salvarea de la retrogradare este principalul obiectiv al lui Dinamo în acest sezon, iar ultimele evenimente au îngreunat misiunea dinamoviștilor. Clubului i-a fost suspendat terenul pentru toate jocurile de acasă, iar susținerea fanilor în lupta de salvare era o armă.

Veste bună pentru Dinamo, tribunele nu vor fi goale

Recursul deciziei anterioare a Comisiei de Disciplină, care suspendase terenul pentru întregul play-off a picat. Dinamo s-a văzut nevoită să încerce orice metodă pentru a putea avea susținere din tribune și-a obținut o veste bună.

ADVERTISEMENT

Clubul din Ștefan cel Mare a anunțat pe rețelele de socializare că va beneficia de fani în tribune. „Câinii“ vor putea lăsa în tribune copii de sub 14 ani, alături de tutori, ce s-a întâmplat și cu Petrolul.

„DE MÂNĂ CU CEI MICI REDĂM CULOARE VIEȚII…

…și o voce stadioanelor.

Dinamo București vs Politehnica Iași se va disputa duminică, 14 aprilie, de la 18:15, cu porțile deschise doar pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

Copiii cu vârsta sub 14 ani (inclusiv), alături de însoțitori (un adult la minimum 5 copii și maximum 10), au acces gratuit în stadionul “Arcul de Triumf”.

Biletele sunt emise electronic, în baza tabelelor nominale (conțînând nume, prenume și CNP) transmise la bilete@dinamo1948.ro.

ADVERTISEMENT

O SINGURĂ VOCE, DOUĂ CULORI, ZECI DE GENERAȚII“, se arată în postarea clubului Dinamo București de pe rețeaua de socializare Facebook.

Firul evenimentelor care au adus suspendarea lui Dinamo

Dosarul „Pyro“ a luat cu amploare multiple galerii ale cluburilor bucureștene, și nu numai. Duelul din sezonul regular dintre Dinamo și UTA, de pe Arcul de Triumf, a adus controverse mari.

ADVERTISEMENT

Fanii celor două formații, printre care și suporteri ai CSA Steaua, sosiți pentru a-i susține pe cei arădeni, cu care sunt înfrățiti, s-au bătut. Timp de câteva minute au fost aruncate materiale pirotehnice, iar mai apoi au coborât pe gazon unde s-au bătut violent.

Ulterior au avut loc descinderi în galeriile celor trei formații, iar conducerea clubului s-a văzut nevoită să se plaseze contrar propriei galerii. Speța a fost judecată de către Comisia de Disciplină, care le-a închis porțile pentru 4 meciuri și le-a amendat.

ADVERTISEMENT