Sport

Dinamo, vești proaste legate de noul stadion! Ce se întâmplă cu arena din Ștefan cel Mare

Dinamo mai are mult de așteptat până când va avea un nou stadion, iar arena din Ștefan cel Mare nu va mai fi demolată în primăvara anului viitor.
20.10.2022 | 10:25
Dinamo vesti proaste legate de noul stadion Ce se intampla cu arena din Stefan cel Mare
Construcția noului stadion din Ștefan cel Mare va dura cel puțin trei ani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo nu mai poate juca în „Groapă”, iar „câinii” au fost exilați la Giurgiu, unde au disputat ultimele trei meciuri considerate pe teren propriu.

CNI anunță amânarea deciziei Comisiei de evaluare financiară pentru firma care a câștigat licitația privind proiectarea și studiul de fezabilitate a noii arene

Pagina de Facebook „Noul stadion Dinamo” a anunțat că CNI a amânat o decizie importantă cu privire la noul stadion.

ADVERTISEMENT

Comisia de evaluare financiară a instituției ar fi trebuit să desemneze firma câștigătoare a licitației privind proiectarea și studiul de fezabilitate. Decizia însă se va lua abia în luna decembrie.

„Din cauza aglomerației de proiecte cu solicitări de investiții și prioritizării altor dosare din ariile sănătate, educație si social, aceasta decizie a fost amânată pentru luna Decembrie 2022”, e vestea de ultimă oră.

ADVERTISEMENT

Vlad Iacob spune că în continuare Dinamo nu poate pe stadionul „Arcul de Triumf”: „Luăm în calcul și alte variante”

Administratorul special al lui Dinamo a declarat pentru gsp.ro că Dinamo se gândește să plece la o variantă de rezervă pentru meciurile de pe teren propriu.

„Nu întâmplător am fost încrezător. Am avut promisiuni. Și puteți să vă uitați să vedeți cine a făcut promisiuni în spațiul public. Nu există doar cele două variante (n.r. – stadionul din Giurgiu și stadionul ‘Arcul de Triumf’). Luăm în calcul și alte variante”.

ADVERTISEMENT

Deși ministrul Eduard Novak anunța că Dinamo va putea juca pe acest stadion, totul este blocat în acest moment.

„Legat de ‘Arcul de Triumf’, repet, există cineva care a promis că Dinamo va juca acolo, dar lucrurile nu se întâmplă. M-am bazat pe acele promisiuni și pe faptul că s-a înființat Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf și că este operațional”.

ADVERTISEMENT

CSN-ul și-a făcut treaba și mai lipsea un singur element. Dar acel element încă nu apare”, a mai spus oficialul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT