Sport

Ovidiu Burcă, mulţumit de prestaţia lui Dinamo cu FC U Craiova: “Ne gândim la Cupă, iar în vestiar avem setate obiectivele”

Dinamo a încheiat la egalitate, scor 0-0, cu FC U Craiova. Ovidiu Burcă a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi a declarat că echipa sa putea câştiga.
18.10.2022 | 23:27
Ovidiu Burca multumit de prestatia lui Dinamo cu FC U Craiova Ne gandim la Cupa iar in vestiar avem setate obiectivele
Ovidiu Burcă, la meciul dintre Dinamo şi FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a fost mare favorită în faţa celor de la Dinamo, în meciul din Cupa României Betano. Însă, “câinii” au avut ocaziile mai mari în confruntarea de la Giurgiu, la capătul unui meci încheiat la egalitate, scor 0-0.

Ovidiu Burcă, mulţumit de prestaţia lui Dinamo cu FC U Craiova: “Suntem pe două fronturi, campionatul este foarte important”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi şi spune că echipa lui putea să câştige meciul cu FC U Craiova:

ADVERTISEMENT

“Pentru mine a fost un prilej extraordinar pe care nu am putut să îi folosesc la fel de mult în campionat. Sunt jucători care se antrenează foarte bine. Suntem pe două fronturi, campionatul este foarte important.

Am făcut un meci bun, un meci solid. De foarte multe ori apreciez un jucător care stă pe bancă, strânge din dinţi şi care joacă la un alt nivel când apelezi la el. Avem o energie foarte bună, un ambient extraordinar.

ADVERTISEMENT

“Ne gândim la Cupă, iar în vestiar avem setate obiectivele”

Simt că antrenamentele sunt mult mai ţintite, mai specifice, din organizarea tactică. Cred că la momentul actual avem un lot care să ne permită să mergem pe ambele fronturi. De aici pornim, de la atitudine. 

Au fost şi lucruri mai puţin bune, dar azi trebuie să le evidenţiem pe cele bune. Ne gândim la Cupă, iar în vestiar avem setate obiectivele. Nu o să vi le spun acum, dar ştim unde vrem să ajungem. 

ADVERTISEMENT

“Au fost discuţii să mergem pe “Arc”. Cred că cineva nu îşi doreşte să jucăm acolo”

În primele săptămâni nu putea nimeni să vorbească de obiective. Lucrurile capătă o altă formă, care ne dă speranţe. Iar cei care au intrat în teren au făcut-o cu multă pasiune, cu organizare. Asta înseamnă că mediul este foarte bun la noi.

Au fost discuţii să mergem pe “Arc”. Cred că cineva nu îşi doreşte să jucăm acolo. Pe Dinamo este greu, dar de când am venit la Giurgiu nu am pierdut. Ne aduce noroc. Contează să reconectăm echipa la suporteri, să vină alături de noi, să ne bucurăm împreună.

ADVERTISEMENT

Din moment ce am tot insistat să mergem acolo, nu s-a găsit o soluţie, cred că cineva nu îşi doreşte să jucăm acolo (n.r. pe Arcul de Triumf)”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul meciului.

ADVERTISEMENT