Sport

Răzvan Zăvăleanu a schimbat obiectivul „câinilor” pentru ultima parte a sezonului. ”Nici barajul nu este o chestie certă în momentul în care ajungi la el”

Răzvan Zăvăleanu vrea ca Dinamo să se claseze la finalul sezonului deasupra locurilor de baraj. Noul obiectiv vine în contextul achizițiilor făcute în ultimele zile.
16.02.2022 | 19:29
Razvan Zavaleanu a schimbat obiectivul cainilor pentru ultima parte a sezonului Nici barajul nu este o chestie certa in momentul in care ajungi la el
ADVERTISEMENT

Dinamo a profitat din plin de exodul de la Gaz Metan Mediaș. Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Gabriel de Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar au fost deja antamați, iar nigerianul Christian Irobiso li se va alătura săptămânile următoare, de îndată ce va deveni liber de contract. Toate aceste mutări i-au determinat pe conducători să-și propună un obiectiv mai îndrăzneț pentru ultima parte a sezonului.

Răzvan Zăvăleanu pune presiune pe elevii lui Flavius Stoican după noile achiziții

Potrivit administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu, alb-roșii sunt obligați să ocupe un loc deasupra celor care duc la baraj, astfel încât să nu mai existe niciun fel de emoții în privința retrogradării. O misiune deloc ușor de îndeplinit, dat fiind faptul că acum ocupă penultima poziție în clasamentul Casa Pariurilor Liga 1, la doar două puncte în fața „codașei” Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Noile achiziții și-ar putea face, însă, debutul chiar împotriva fostei echipe, Gaz Metan Mediaș. Duelul este programat vineri, 18 februarie, la 19:55, pe arena din „Ștefan cel Mare”. Pentru a putea fi legitimați, mai trebuie doar ca membrii comisiei din cadrul FRF să-i declare oficial jucători liberi de contract.

„Nici barajul nu este o chestie certă în momentul în care ajungi la el”

De la Mediaș au fost aduși trei jucători, Grădinaru, Moura și Vlad Morar. Astăzi au intrat în comisie, pentru că nu ajunge să ai un document de reziliere, trebuie să-ți și confirme comisia că jucătorul respectiv a devenit liber și poate semna cu alt club.

ADVERTISEMENT

Dacă au fost declarați liberi și pot fi legitimați, aceștia au, teoretic, drept de joc. Din câte știu, s-au antrenat destul de puțin în ultima perioadă.

Ține de Flavius Stoican dacă pot fi utilizați sau nu. Ei nu au fost aduși cu acord de transfer. Din punctul de vedere al jucătorilor care compun Dinamo, această echipă ar trebui să se ridice deasupra locurilor de baraj. Nici barajul nu este o chestie certă în momentul în care ajungi la el”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Victor Becali critică transferurile de la Dinamo: „Trece unul în tramvai, îl ia. Se salvează și la anul ce face?”

Fan declarat al „câinilor”, Victor Becali nu a împărtășit, însă, entuziasmul conducerii când vine vorba despre campania de achiziții din această iarnă. Potrivit spuselor sale, echipa are șanse extrem de mici să se salveze.

Nu sunt optimist în privința lui Dinamo, dar întreb: se salvează și la anul ce face? Sau se fac 18 echipe și la anul ce face? 20 de echipe? Cum se pun pe picioare?

ADVERTISEMENT

Așa, dacă iei toți jucătorii care trec prin fața clubului? Toți jucătorii care trec prin fața clubului, îi ia Dinamo. Trece unul în tramvai, îl ia Dinamo”, a răbufnit reputatul agent de jucători.

 Cum arată lotul medieșenilor înaintea meciului direct

Șansele ca Dinamo să obțină în etapa următoare prima victorie sub comanda lui Flavius Stoican au crescut considerabil și prin prisma situației dificile cu care se confruntă Gaz Metan Mediaș. După plecările masive din ultimele zile, lotul mai cuprinde doar 12 jucători.

Este vorba despre Alexandru  Buzbuchi, Francisco Junior, Patricio Matricardi, Mihai Dobrescu, Ismael Kanda, Paul Costea, Nasser Chamed, Christian Irobiso, Raul Șteau, Dragoș Iancu și Ramon Gașpar, cărora li se vor alătura 11 juniori de 16-17 ani.

ADVERTISEMENT