Sport

Surpriză sau stratagemă? Dinamoviștii i-au dat mesaje adversarului în ziua meciului

Antrenorul lui Poli Iași, Leo Grozavu, a primit un mesaj-surpriză de la dinamoviști chiar cu câteva ore înainte de meciul direct, din Copou.
01.03.2024 | 17:14
Surpriza sau stratagema Dinamovistii iau dat mesaje adversarului in ziua meciului
Leo Grozavu, mesaj special din partea clubului Dinamo
ADVERTISEMENT

Meciul din această seară, Iași – Dinamo, este unul esențial pentru două echipe aflate în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Dinamo vine după câteva rezultate care dau speranțe conducerii și fanilor, în timp ce ieșenii au evoluții oscilante.

Surpriză sau stratagemă? Dinamoviștii i-au dat mesaje adversarului în ziua meciului

Alb-roșii au dat dovadă de curtoazie și au amintit într-un mesaj pe rețelele sociale faptul că pe banca adversarilor din această seară se află un fost jucător important al lui Dinamo. Poli Iași poate împiedica Dinamo în lupta pentru rămânerea în prima divizie dar alb-roșii i-au transmis un mesaj special antrenorului, chiar înainte de meciul de vineri seară. Totuși, dinamoviștii au spus că se tem de arbitraj la acest meci.

ADVERTISEMENT

”6 ani la Dinamo

Ne-am obișnuit, în ziua meciului de SuperLigă, cu statistica întâlnirilor directe, cu cifrele adversarilor sau cu delegările anunțate de Comisia Arbitrilor.

Astăzi e despre el, un fost jucător important în istoria clubului.

Venit la Dinamo în vara anului 1992, de la Baia Mare, când echipa noastră era îmbrăcată în haine de campioană sub conducerea regretatului Florin Halagian, avea să joace în tricoul alb-roșu timp de 6 sezoane competiționale, până în 1998.

ADVERTISEMENT

A evoluat pentru Dinamo într-o perioadă tulbure din viața clubului. Dinamo nu prea mai era echipa Ministerului, iar banii din transferurile semnate de Vasile Ianul erau din ce în ce mai puțini.

În fine, aici a adunat peste o sută de meciuri în Divizia A de pe-atunci, mai exact 105 și 5 goluri, a jucat cu Cagliari, cu Trabzonspor, a reprezentat Dinamo în cupele europene, fiind convocat de două ori și la prima reprezentativă a României, în ’94, alături de Generația de neuitat.

ADVERTISEMENT

Acum 5 ani, a fost la un pix distanță de a antrena Dinamo, după infarctul suferit de Eugen Neagoe pe Arena Națională. N-a fost să fie. Dincolo de ce se va întâmpla în această seară, în Copou, îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru Dinamo, LEO GROZAVU!” a fost mesajul transmis de către Dinamo prin contul de socializare al clubului chiar în ziua partidei.

Meciurile directe sunt decisive

Dinamo a ajuns la Iași pentru un duel cu o echipă ce are un avans de puncte mai mare, cu un joc mult mai solid. Dinamo se clasează  pe penultimul loc în clasament, în timp ce  Voluntari are cu 2 puncte mai mult iar ieșenii au 6 puncte. Poli iași este o echipă care poate surprinde adversarul învingând în acest sezon atât Farul în deplasare cât și Rapid acasă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă trupa antrenată de Leo Grozavu nu se poate lăuda cu multe rezultate bune în acest an, a bifat totuși o victorie surprinzătoare contra Rapidului, pe teren propriu, cu 3-1, asta în timp ce antrenorul dinamovist Kopic se plânge de forma echipei.

ADVERTISEMENT