Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamoviştii le răspund acid celor de la Poli Iaşi: “E o frustrare a rezultatului! Nu au legătură cu realitatea”

Dinamoviștii le răspund acid celor de la Poli Iași după ce au acuzat o conspirație împotriva lor. Andrei Nicolescu crede că este doar o frustare la mijloc.
20.02.2024 | 07:02
Dinamovistii le raspund acid celor de la Poli Iasi E o frustrare a rezultatului Nu au legatura cu realitatea
Dinamoviştii le răspund acid celor de la Poli Iaşi: “E o frustrare a rezultatului! Nu au legătură cu realitatea”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu le răspune acid celor de la Poli Iași după ce Mihai Bordeianu a acuzat o conspirație după înfrângerea de la Petrolul Ploiești. Administratorul special de la Dinamo spune că trupa din Ștefan cel Mare nu este avantajată de arbitraj, ci din contră.

Dinamoviştii le răspund acid celor de la Poli Iaşi: “E o frustrare a rezultatului! Nu au legătură cu realitatea”

Paul Papp l-a faultat extrem de dur pe Rareș Ispas în Petrolul Ploiești – Poli Iași, iar ieșenii au acuzat o eroare mare de arbitraj a lui Horia Mladinovici. Mihai Bordeianu a ieșit la atac la sfârșitul partidei și spunea că toți o vor pe Dinamo în SuperLiga, însă aceștia nu vor preda armelele în cursa pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Cinci puncte le despart pe Dinamo și Poli Iași în clasamentul din SuperLiga, iar Andrei Nicolescu le-a răspuns celor de la Poli Iași la FANATIK SUPERLIGA. Acesta este de părere că afirmația lui Bordeianu a fost făcută din frustare după ce au cedat la ultima fază cu Petrolul.

„Cred că e o declarație făcută la foarte, foarte cald de un gen de frustrare al rezultatului de acolo, am înțeles că au pierdut în ultimul minut. Nu cred că are legătură cu realitatea, noi anul ăsta suntem de departe cea mai dezavantajată echipă din punct de vedere al decizilor controversate sau la limită.

ADVERTISEMENT

Oricine vrea poate să facă o analiză pe faze, cel puțin până în decembrie numărasem 12 faze împotriva clubului. Este normal în momentul în care nu le reușește ceva și intră presiunea să încerce să găsească, în general, alte cauze”, a declarat Andrei Nicolescu.

Andrei Nicolescu: „Nu avem de ce să ne entuziasmăm pentru că am făcut mici pași spre normalitate”

„Fericiți suntem și mulțumiți suntem, dar nu avem de ce să ne entuziasmăm. La modul real nu avem de ce să ne entuziasmăm extraordinar pentru că am făcut mici pași spre normalitate, dar trebuie să demonstrăm această stare de normalitate și să avem constanță.

ADVERTISEMENT

Pentru noi bătăliile încep acum, trebuie să tratăm din ce în ce mai atent fiecare meci. Este foarte important ca familia Dinamo să fie foarte unită, am văzut aseară o atmosferă extraordinară în tribună. Sper ca fanii să înțeleagă că energia lor înseamnă 10, 15% pentru jucători și cresc foarte mult șansele ca evoluțiile lor să fie mai bune, când astfel de fani sunt alături de ei.

(n.r. sperați ca fanii să nu mai aibă reacțiile pe care le-am avut vizavi de asistentul partidei) Ne dorim să facem un apel și cred că o să facem un comunicat în sensul ăsta. Pe de altă parte trebuie să înțelegem tensiunea. La foarte, foarte cald am stat și m-am uitat la maniera de arbitraj și în multe aspecte nici eu nu am înțeles-o, dar greșeala este umană.

ADVERTISEMENT

Eu tot timpul am considerat că domnii arbitrii sunt la un nivel suficient de bun ca să ducă orice meci din Liga 1 într-o zonă foarte corectă. De fiecare dată când se greșește cred că este vorba doar de o eroare de apreciere care nu va mai fi repetată”, a declarat Andrei Nicolescu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live doar pe FANATIK.RO, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Andrei Nicolescu, dupa Dinamo - Otelul 3-1: “NU AM INTELES MANIERA DE ARBITRAJ”

ADVERTISEMENT