Sport

Paul Papp trebuia eliminat după un fault extrem de dur! Ion Crăciunescu: “Acest arbitru n-are ce căuta nici la județ”. Foto

Paul Papp putea fi eliminat după un fault foarte dur la Rareș Ispas. Arbitrul meciului Petrolul Ploiești - Poli Iași i-a acordat doar cartonașul galben fundașului gazdelor.
16.02.2024 | 18:38
Paul Papp putea fi eliminat după intrarea foarte dură la Rareș Ispas. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fundașul celor de la Petrolul Ploiești a fost foarte a aproape de a primi cartonașul roșu. Din fericire pentru Paul Papp, Mladinovici Horia Gabriel nu a văzut foarte bine faza și a acordat doar cartonașul galben, deși putea fi eliminat.

Merita roșu? Paul Papp putea fi eliminat după un fault extrem de dur

În minutul 21 al duelului Petrolul Ploiești – Poli Iași, fundașul gazdelor l-a faultat extrem de dur pe Rareș Ispas. Paul Papp putea să fie eliminat după ce a intrat cu talpa direct pe glezna jucătorului de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Ispas a acuzat dureri la picior, iar medicii au intervenit imediat. Fundașul lateral al oaspeților și-a revenit după contactul dur și a mai evoluat până în minutul 38. Între timp, Ispas a deschis scorul, dar a ieșit de pe teren după ce durerile au devenit și mai pronunțate. Fundașul celor de la Poli Iași a șchiopătat până la banca de rezerve.

Acest lucru a demonstrat cât de dură a fost, de fapt, intrarea lui Paul Papp. Jucătorul oaspeților a ajuns la 9 cartonașe galbene în SuperLiga după acest fault. Arbitrii din camera VAR nu au intervenit să schimbe decizia centralului, lucru pe care îl puteau face.

ADVERTISEMENT

Pe secvențele video se poate observa cum Papp a intrat din față cu crampoanele pe glezna lui Ispas, iar piciorul jucătorului de la Poli Iași a fost împins până într-o poziție nefirească.

Ion Crăciunescu a comentat faza la Digi Sport: “Un astfel de arbitru nu are ce să caute la județ, nu în Liga 1. Un fault atât de grav, care creează adversarului o astfel de suferință…”.

ADVERTISEMENT

Mihai Roman a plecat de la Petrolul și va juca în Uzbekistan

Ajuns în vară la Petrolul Ploiești de la FC Botoșani, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Mihai Roman nu a prins decât 10 meciuri în tricoul ”lupilor galbeni”, fără să reușească să marcheze vreun gol în SuperLiga.

Cum prestațiile fotbalistului au fost mult sub așteptările staff-ului tehnic și al suporterilor, conducerea administrativă a grupării prahovene a decis să rezilieze pe cale amiabilă înțelegerea cu acesta.

ADVERTISEMENT

”FC Petrolul Ploiești și jucătorul Mihai Roman (31 ani) au ajuns la un acord privind încetarea relațiilor contractuale. Atacantul făcea parte din lotul echipei noastre din august 2023, bifând 10 apariții în Superligă și două prezențe în Cupa României, marcând 2 goluri”, este postarea făcută pe pagina de Facebook a ”găzarilor”.

La scurt timp după ce s-a oficializat despărțirea de Petrolul Ploiești, Mihai Roman a semnat un contract cu formația FK Neftchi Fergana din Uzbekistan. Echipă care a încheiat sezonul precedent pe locul 5, la 8 puncte în spatele campioanei Pakhtakor Tashkent. Atacantul în vârstă de 31 de ani a semnat o înțelegere pe 2 ani. Transferul a fost intermediat de agentul Traian Gherghișan.

ADVERTISEMENT