Fotbal intern

Dinamoviștii vor apela la un psiholog după ce trece pandemia! Dezvăluirea făcută de Adrian Mihalcea: „E un moment greu, ciudat!”

07.04.2020 | 10:42
Dinamovistii vor apela la un psiholog dupa ce trece pandemia Dezvaluirea facuta de Adrian Mihalcea E un moment greu ciudat
ADVERTISEMENT

Adrian Mihalcea a vorbit despre situația prin care trece Dinamo și a mărturisit că după ce trece pandemia va apela la un psiholog atât pentru el cât și pentru jucători, conform prosport.ro.

Dinamoviștii vor să apeleze la un psiholog după ce trece pandemia

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo, a mărturisit că ia în considerare și ajutorul unui psiholog pentru el și pentru elevii săi, pentru a-i ajuta să treacă mai bine peste perioada de inactivitate:

ADVERTISEMENT

„Încerc să rămân pozitiv, însă e frustrant, e stresant pentru un om de rând, darămite pentru un sportiv obișnuit să alerge, să fie activ.

Jucătorii mă întreabă când începem, eu mă interesez de ce au nevoie, le-am spus că sunt disponibil în orice problemă, sunt dispus chiar să mă deplasez pentru ei, i-am rugat să-mi spună orice nevoie ar putea avea”.

ADVERTISEMENT

„Repet, pentru străini e mai greu, știu și eu cum e, chiar dacă, e adevărat, printr-o asemenea situație nu am trecut. Am fost întrebat și de un psiholog și, după ce se termină această perioadă, e posibil să apelăm. E un moment greu, ciudat”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

„Jucătorii au înțeles situația!”

Adrian Mihalcea a vorbit și de problemele financiare de la Dinamo și a mărturisit că fotbaliștii au înțeles situația și au fost de acord cu șomajul tehnic: „Este o problemă generală, însă să știți că mulți au înțeles și au acceptat.

ADVERTISEMENT

Există, e adevărat, acele restanțe și poate se gândesc și la banii din urmă pe care îi au de luat. Valoarea lotului este mult peste poziția din clasament, însă nu știu ce a fost, nu înțeleg cum s-a ajuns în această situație”.

„Echipa asta a bătut FCSB, Viitorul, Astra, Gaz Metan, cum ar fi putut să obțină rezultatele acestea fără valoare? Știu că o să reușim, sunt foarte optimist”, a mai spus Adrian Mihalcea.

ADVERTISEMENT
Tags: