Fotbal intern

Dinamovistul Ricardo Grigore, confundat de fani cu Dennis Man după meciul România-Ucraina de la Ploiești. VIDEO

11.10.2019 | 00:18
Dinamovistul Ricardo Grigore confundat de fani cu Dennis Man dupa meciul RomaniaUcraina de la Ploiesti VIDEO
ADVERTISEMENT

Atmosfera de după partida România U21 – Ucraina U21, scor 3-0, de la Ploiești a fost una excelentă, atât în rândul tricolorilor, cât și în rândul fanilor. După meci, elevii lui Mirel Rădoi au dat autografe și s-au pozat cu fanii ploieșteni. A exista și un moment haios în apropierea autocarului tricolorilor, atunci când fanii l-au confundat pe Grigore cu Man.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,20 este cota pentru “1” la meciul Suedia – Spania. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Dinamovistul Ricardo Grigore, confundat de fani cu Dennis Man după meciul România-Ucraina de la Ploiești

Fanii României s-au adunat cu mic cu mare în jurul autocarului tricolorilor după meciul cu Ucraina, câștigat cu 3-0. Într-un moment de neatenție, Ricardo Grigore s-a ”transformat” în Dennis Man, în viziunea unor suporteri.

Fundașul celor de la Dinamo a zâmbit în momentul confuziei și i-a transmis unui membru din staff despre momentul amuzant. ”Ai auzit? Îi zicea sa ii facă o poza cu Dennis Man”, spunea râzând Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, titular, Ricardo Grigore, în afara lotului cu Ucraina

Dacă jucătorul celor de la FCSB a fost titular în meciul cu Ucraina la U21, bifând 84 de minute, rivalul de la Dinamo a ratat foaia de joc din cauza unei accidentări.

Grigore nu a fost păstrat de Mirel Rădoi în lotul de 18 al pentru duelul cu Ucraina din preliminariile Campionatului European din 2021. FANATIK a aflat că fundașul central de Dinamo este accidentat, dar staff-ul medical al naționalei speră să-l poată recupera pentru al doilea meci al dublei, programat luni împotriva Irlandei de Nord.

ADVERTISEMENT