Life

Dinu și Deea Maxer, venituri neașteptate! Câți bani fac lunar de când au pus muzica pe locul doi?

Celebrul cuplu Dinu și Deea Maxer au pus partea artistică în plan secund în anul 2022, pentru a se dedica mai mult unui job în cadrul unei companii turcești.
06.01.2023 | 17:13
Dinu si Deea Maxer venituri neasteptate Cati bani fac lunar de cand au pus muzica pe locul doi
Dinu și Deea Maxer, venituri neașteptate în 2022 Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După trecerea în 2023, Dinu și Deea Maxer fac o retrospectivă a celor petrecute în anul ce abia s-a încheiat. Trecem în revistă atât performanțele profesionale, cât și momentele care le-au dat ceva bătăi de cap în 2022. Nu omitem nici veniturile pe care le-a realizat cuplul lună de lună, după ce au pus muzica pe loc secund.

De ce au renunțat Dinu și Deea Maxer la viața artistică

Deși sunt cunoscuți și apreciați de oameni de peste două decenii, Dinu și Deea Maxer au luat o decizie tranșantă în anul 2022, aceea de a colabora cu o companie turcească, în detrimentul carierei artistice.

ADVERTISEMENT

Părinții a doi copii, Andreas, de 11 ani și Maysa, de 3 ani, au considerat că resursele financiare din muzică și dans nu le sunt suficiente, așa că, ambii parteneri au devenit directori de marketing.

Chiar Dinu Maxer, în cadrul unui interviu acordat pentru FANATIK, mărturisește că nu au avut mari realizări financiare din concerte sau de pe urma pieselor produse de el, așa că, a fost necesară o schimbare în viața lor.

ADVERTISEMENT

Ca o retrospectivă a anului 2022, am excelat, în special Deea, pe partea de business, unde evident a ajutat foarte mult și imaginea noastră publică. Noi ocupăm, și eu și Deea, postul de director de marketing în cadrul companiei turcești, care se ocupă cu produse de make-up, curățenie și wellness.

În rest, pe plan profesional, în afară de câteva concerte și piesele pe care le produc, nu am avut mari realizări”, a declarat Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT

”Sumele oscilează de la o lună la alta”

Așa cum reiese din primele declarații oferite de Dinu Maxer pentru FANATIK, se pare că suma încasată lunar de aceștia de când fac parte din compania turcească nu este deloc mică. Ba mai mult, se pare că veniturile sunt mult peste ce câștigau atunci când prestau servicii artistice.

Din păcate, pot afirma că veniturile din colaborarea cu compania turcească ne-a adus mult mai multe venituri față de cele din prestările artistice.

ADVERTISEMENT

Pot spune că sumele oscilează de la o lună la alta, dar oricum, sunt mult peste veniturile din anii trecuți, când ne câștigam traiul din evenimentele unde mergeam să cântăm sau să dansăm, mă refer la Deea aici (n.r. râde)”, a mai povestit Dinu pentru FANATIK.

Dinu Maxer: ”Maysa îmi întinde părul cu niște plăci de plastic de copil”

Deloc ușoară a fost viața în 2022 pentru Dinu Maxer din perspectiva de tătic. Având copiii cu o diferență de aproape 10 ani, a trebuit să facă față provocărilor fiecăruia dintre ei. Maysa, fetița cea mică, îl ”întreține” adesea în cadrul sesiunilor de înfrumusețare, în timp ce Andreas, îi cere ajutorul în realizarea temelor de clasa a V-a.

Și, pare că, timpul nu ține deloc cu el și cu Deea, pentru că de multe ori, ambii copii au nevoie de atenția lor, în același moment.

Trăiesc o duplicitate în calitate de tătic pentru că, am momente în care Maysa îmi întinde părul cu niște plăci de plastic de copil, și alte momente în care trebuie să fac matematică, franceză și alte materii cu Andreas. Sunt abordări total diferite.

Greu este și din punct de vedere al timpului pentru că atunci când vor ei trebuie să poți și tu. Și atunci este nevoie să ne împărțim. Deea rămâne cu cea mică, eu merg cu Andreas unde este nevoie, sau invers”, a completat cunoscutul artist.

Diferența de vârstă dintre copii, motiv de supărare în familia Maxer

În discuția cu Dinu Maxer am trecut în revistă și diferența de ani dintre cei doi copii, despre care, chiar el spune că este puțin dificil de manageriat. Cu atât mai mult cu cât, Andreas, deja este conștient de minusurile pe care le are de când nu mai este unicul fiu al cuplului.

De asemenea, Dinu punctează că micile diferențieri nu pleacă de la ei, ci mai mult de la oamenii din jur, care, inconștient își îndreaptă mai mult atenția către drăgălașa Maysa.

Este puțin greu și între ei, chiar astăzi Andreas îmi făcea o paralelă cu verișorul lui, care așteaptă o surioară la aceeași diferență de vârstă, și îmi spunea că o să treacă și el pe locul doi, așa cum a trecut și el. Nu mi-a spus chiar cu aceste cuvinte, dar asta a fost ideea.

Nu neapărat în ceea ce îi privește pe părinți, ci raportat la ceilalți din jur. Toți oamenii care intră în casă își îndreaptă atenția către Maysa și pentru Andreas nu mai au niciun interes. Și are dreptate, și noi am simțit-o, dar din fericire, este matur, inteligent și a înțeles. În ce ne privește pe noi ca părinți, Andreas și-a dorit fetița și atunci, dacă vreodată s-a întâmplat asta, i-am spus să nu uite că a fost pe lista lui de dorințe”, a mai mărturisit soțul Deei Maxer.

Dinu Maxer, tratat de gelozie după ani și ani

La capitolul dragoste, Dinu Maxer afirmă că nu se poate plânge, asta pentru că în 2022 a fost trup și suflet alături de Deea, așa cum sunt de când s-au cunoscut, mai exact de aproximativ 15 ani.

Chiar dacă au mai avut și ei mici cliciuri, frumoasa lui soție a știut cum să le țină în frâu, și, a reușit să îl trateze și de o boală grea, gelozia.

Eu sunt un bărbat foarte gelos, dar Deea a reușit să mă vindece, așa că, gelozia la noi nu este aceea clasică, bolnavă. Din fericire, pot spune că niciunul dintre noi nu face crize de gelozie.

Uite, îți dau un exemplu, în momentul în care ea era pe scenă și eu în public, când vedeam și auzeam replicile oamenilor care erau înnebuniți după ea, eu eram mândru, îmi plăcea lucrul acesta pentru că știam că este numai a mea și ei doar se puteau uita”, a spus în încheiere Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT