Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Directorul FRF, poziție fermă la golul anulat al lui Florinel Coman: „Crăciunescu și Porumboiu ce spun?!”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a avut o poziție fermă în privința golului anulat al lui Florinel Coman în derby-ul cu CFR Cluj.
12.12.2023 | 13:13
Directorul FRF pozitie ferma la golul anulat al lui Florinel Coman Craciunescu si Porumboiu ce spun
Cum a comentat directorul FRF Mihai Stoichiță faza golului anulat al lui Florinel Coman. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, a comentat faza golului anulat al lui Florinel Coman în derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-1. Oficialul de la Casa Fotbalului a avut o reacție categorică. De asemenea, Stoichiță a dat verdictul despre transferurile lui Luis Phelipe și Baba Alhassan la FCSB.

Directorul FRF, poziție fermă la golul anulat al lui Florinel Coman: „Crăciunescu și Porumboiu ce spun?!”

Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu au declarat la unison că decizia lui Sebastian Colțescu și George Găman, de a acorda fault la intrarea lui Valentin Crețu, a fost cea corectă. Mihai Stoichiță a comentat faza controversată din derby-ul CFR – FCSB (1-1) și privind în urmă, directorul tehnic al FRF susține că nu este fault la intrarea lui Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

Totuși, făcând referire la noile regulamente, Mihai Stoichiță a precizat că intrarea lui Valentin Crețu asupra lui Otele trebuia sancționată, iar oficialul FRF a fost de acord cu Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu, foști mari arbitri internaționali.

„M-am uitat și mi-a fost greu să dau un verdict pentru că pentru mine regulile sunt foarte clare. Pe vremuri, dacă atingeai primul mingea și după faultai, nu se întâmpla nimic. Acum când o atingi și îl atingi și pe adversar e fault sau nu e fault?

ADVERTISEMENT

Eu nu mai înțeleg nimic din treaba asta. Dacă e să te iei după noul regulament e fault. Mă uit la Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu pentru că nu am fost arbitru și mă uit la ce spun ei.

„Au cele mai logice răspunsuri. E fault dacă spun Crăciunescu și Porumboiu”

Mie mi se pare că au cele mai logice răspunsuri. Au spus amândoi că a fost fault. În spiritul jocului nu e niciun fault pentru că dacă Valentin Crețu atinge primul mingea atunci nu e fault.

ADVERTISEMENT

După ce am trăit eu de-a lungul vremii. Adaptându-mă la noile regulamente trebuie să spun că e fault. Atunci e fault dacă spun Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu”, a spus Mihai Stoichiță, la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță a analizat transferurile FCSB-ului: „El e mai spectaculos”

Primii jucători transferați în această iarnă de FCSB sunt Luis Phelipe și Baba Alhassan, mutări anunțate în exclusivitate de FANATIK. Mihai Stoichiță susține că jucătorul transferat de la Poli Iași este mai spectaculos decât ghanezul adus de la Hermannstadt de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal susține că ambele transferuri sunt unele reușite pentru FCSB. „Sunt bune, transferuri foarte bune. Trebuie și ei să confirme. Să vedem cum se acomodează. Nu e o problemă.

Le place să scrie ‘FCSB’ pe ei? Atunci trebuie să accepte și banii, și presiunea, și condițiile de pregătire pe care le au acolo sau condițiile în care se trăiește la FCSB. Rămâne doar de caracterul și starea lor psihologică la diferitele evenimente.

Acum e bine la FCSB pentru că rezultatul de 1-1 făcut la Cluj le dă o liniște. Acum CFR e sub presiune. (n.r. transferurile celor doi întărește FCSB?) Sigur. E mai spectaculos Luis Phelipe”, a fost discursul lui Mihai Stoichiță.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, ora 17:30, în fiecare luni, marți și vineri.

Directorul FRF, poziție fermă la golul anulat al lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT