Sport

Discurs dur la adresa CSA Steaua: „E ilogic! N-are de ce să existe”

Jurnalistul Radu Buzăianu a avut un discurs dur la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua, despre care spune că nu ar trebui să existe.
27.08.2023 | 10:23
Discurs dur la adresa CSA Steaua E ilogic Nare de ce sa existe
Discurs dur la adresa CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Radu Buzăianu este de părere că suporterii „militarilor” se vor sătura ca echipa să evolueze fără dreptul de a promova în prima ligă și vor abandona proiectul, nefiind nicio perspectivă.

Discurs dur la adresa CSA Steaua

Jurnalistul Radu Buzăianu a avut un discurs dur la adresa CSA Steaua, despre care spune că este un club fără noimă: „Echipa asta din Divizia B n-are nicio perspectivă, nicio noimă! În anul în care trăim, n-ar avea de ce să existe, e ceva ilogic! 

ADVERTISEMENT

La echipa asta, sunt niște colonei, generali, niște indivizi branșați la banul public, care trăiesc pe seama banului public! Ei n-au niciun interes să vină Becali sau un alt investitor, pentru că echipa e o chestie a lor. Ei vor să descurajeze un potențial alt investitor. 

La un moment dat, suporterii ăștia se vor sătura! Echipa e făcută pentru ca băieții ăștia din Armată să trăiască din bugetul statului! Vor să mai ia niște bănuți de colo, de colo, așa funcționează”.

ADVERTISEMENT

„De asta au și avut nevoie de Becali!”

„De asta au și avut nevoie de Becali în momentul în care echipa mergea foarte bine, juca în Champions League, dar ei ajunseseră aproape de faliment în 2003.

Te uiți și te gândești… Care e perspectiva? Nu e nicio perspectivă. Scopul tău e să te uiți la fotbal, nu? Anul trecut, la niște meciuri mediocre cu Sepsi, FCSB a strâns vreo 40.000 de oameni. E mai frecventabilă echipa asta decât cealaltă”, a continuat Radu Buzăianu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Am auzit că există o zvonistică conform căreia ar fi un interes la Ligă (n.r. – la LPF) să intre și echipa aia din Liga 2 în prima divizie – tocmai pentru că au văzut un interes în jurul ei. 

Și pentru că s-ar vrea să se creeze o concurență (n.r. – cu FCSB). Că dacă stai să te uiți, disputa asta stârnește o nouă rivalitate”, a mai spus Radu Buzăianu.

ADVERTISEMENT