Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video exclusiv. „Gigi Becali își bate joc de jucători!” Discurs manifest al lui Anghel Iordănescu, antrenorul secolului, la Fanatik SuperLiga

Anghel Iordănescu a pus tunurile pe Gigi Becali. Fostul selecționer l-a făcut praf pe patronul FCSB, după înfrângerea cu Farul, scor 2-3.
30.01.2023 | 19:15
Video exclusiv Gigi Becali isi bate joc de jucatori Discurs manifest al lui Anghel Iordanescu antrenorul secolului la Fanatik SuperLiga
Video exclusiv. Discurs manifest al lui Anghel Iordănescu, antrenorul secolului, la Fanatik SuperLiga: „Gigi Becali își bate joc de jucători!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul selecționer a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali.

Anghel Iordănescu, atac fară precedent la Gigi Becali: „Toată lumea dormea pe banca aia”

Cel mai bun marcator din istoria roș-albaștrilor a fost extrem de mâhnit de modul în care echipa lui Gigi Becali a pierdut meciul cu Farul Constanța, scor 2-3. Iordănescu a fost consternat când a văzut ieșirile din teren ale lui Andrea Compagno și Andrei Cordea, fotbaliști care au creat golul de 2-1 al FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

„Mihai nu poate în momentul de față să intervină, regulamentul nu îi permite și s-a văzut. Nu e normal. Jucătorii de fotbal sunt inteligenți, se prind imediat. Nu e normal ca în minutul 61 să îi scoți pe Compagno și pe Cordea.

Ordinul a venit prin telefon imediat după ce Farul a egalat. Să îi schimbi pe cei doi, unul a marcat gol și a dat pasă de gol sau a făcut penalty, iar celălalt a marcat din penalty. Nu era normal să schimbi doi jucători în acel moment.

ADVERTISEMENT

Ce vă pot spune e că FCSB a pierdut incredibil, dar a pierdut pe mâna ei și a pierdut în primul rând pentru că e prea multă debandadă și brambureală acolo.

E acolo Andrei Vochin. Insistați să îi dați și lui (n.r. – Gigi Becali) o licență PRO. Insistați să îl băgați la Federație la cursurile licenței PRO.

ADVERTISEMENT

Nu știu câtă decență a avut cu Marius Lăcătuș, cu Gică Hagi, cu ce antrenori au mai trecut pe acolo. Important este că își bate joc de proprii bani, dar de banii lui pe care îi investește.

Nu era normal ca în minutul 95, 96, un antrenor să intervină? Să taiă jocul, să rupă jocul, să iasă la tușă, să intre doi metri în teren să rupă jocul și atunci se termină. Ia roșu Dawa și nu intervenine nimeni. Toată lumea dormea pe banca aia”, a declarat Anghel Iordănescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ca urmare a acestui rezultat, FCSB s-a îndepărtat din nou de prima poziție, iar șansele la titlu par din nou mici. Vicecampioana en-titre este pe locul 4 în SuperLiga, cu 41 de puncte, șapte mai puține decât liderul Farul.

ADVERTISEMENT