Fotbal international

Discuția emoționantă dintre mama lui Messi și o fană după calificarea Argentinei în semifinalele Campionatului Mondial: „Îți jur! Nu mai rezist”. Video

Argentina, cu Lionel Messi integralist, s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar. Celia, mama superstarului de la PSG, a avut o reacție care a devenit virală.
11.12.2022 | 09:52
Discutia emotionanta dintre mama lui Messi si o fana dupa calificarea Argentinei in semifinalele Campionatului Mondial Iti jur Nu mai rezist Video
Mama lui Lionel Messi a avut o reacție emoționantă după calificarea Argentinei în optimile de finală la Cupa Mondială. Sursă foto: Twitter - @BarcaWorldWide.
ADVERTISEMENT

Argentina s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale din Qatar, după ce a eliminat-o pe Olanda la fel ca în 2014, la loviturile de departajare. Celia, mama lui Lionel Messi, a urmărit din tribună performanța „pumelor”, iar la finalul partidei a avut o reacție emoționantă.

Mama lui Lionel Messi, în tribună la Olanda – Argentina din sferturile Cupei Mondiale

Lionel Messi a fost susținut din tribună de familia sa pe parcursul Cupei Mondiale din Qatar. Astfel, membrii familiei superstarului argentinian nu aveau cum să lipsească de pe Stadionul Lusail Iconic Stadium în meciul cu Olanda din sferturile Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Celia Messi, mama celebrului fotbalist, a trăit la cote maxime partida dramatică împotriva batavilor, iar la final a avut motive de bucurie, deoarece Argentina s-a calificat în semifinalele turneului final, unde va întâlni Croația.

La finalul partidei, mama lui Lionel Messi a discutat cu o fană, iar momentul a fost imortalizat pe rețelele de socializare. Materialul video cu reacția emoționantă a Celiei Messi s-a viralizat în timp record.

ADVERTISEMENT

Reacția de milioane a Celiei Messi, după ce Lionel Messi a fost lăudat de o fană: „Știi că fiul tău e genial?”

Lionel Messi a înscris golul doi al Argentinei în partida cu Olanda și a oferit o pasă decisivă la prima reușită. De asemenea, superstarul lui PSG a deschis cu o reușită seria loviturilor de departajare pentru argentinieni.

Celia Messi a avut o reacție emoționantă când septuplul Balon de Aur a fost lăudat la finalul meciului. – „Suferim mult?
Celia Messi: „Da, foarte mult”

ADVERTISEMENT

„Nu mai rezistam. Te-am văzut de sus, am văzut cum erai”
Celia Messi: „Îți jur! Nu mai rezist. Plângeam noi, plângeau și copiii”

„Celia, știi că fiul tău e genial? Ești conștientă de asta?”
Celia Messi: „Da, dar toți sunt. Se vede că formează o echipă foarte bună. Merită să fie campioni. Sper să ne ajute Dumnezeu”, a fost discuția dintre mama lui Messi și o fană.

ADVERTISEMENT

Cuvintele emoționante ale lui Lionel Messi la adresa familiei sale

Lionel Messi a atins borne impresionante la Cupa Mondială din Qatar. Starul argentinian a depășit numărul celor 1.000 de meciuri în carieră și l-a devansat pe Maradona la numărul de goluri înscrise pentru Argentina la Cupa Mondială.

Aceste două performanțe au fost atinse la meciul cu Australia din optimile Cupei Mondiale. Aflată în tribună la acel meci, reacția familiei lui Messi a fost pe măsura performanțelor starului argentinian, iar Lionel Messi nu a ezitat să-și exprime public sentimentele.

„Familia este mereu în inima mea. Copiii mei au crescut și acum înțeleg Cupa Mondială, e primul turneu la care ei înțeleg ce înseamnă.

Suferă, se bucură, sunt fericit să împărtășesc astfel de momente cu ei. Tiago, fiul cel mai mare, nu știa până acum câteva zile ce înseamnă o Cupă Mondială”, declara Lionel Messi.

ADVERTISEMENT