Sport

Discuție aprinsă între Ion Crăciunescu și Helmuth Duckadam cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi: „Am jucat cu el și tot nu ne-am calificat, mai lăsați-ne!”

Ion Crăciunescu și Helmuth Duckadam au avut o discuție aprinsă în direct la TV cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi.
15.03.2023 | 21:34
Discutie aprinsa intre Ion Craciunescu si Helmuth Duckadam cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi Am jucat cu el si tot nu neam calificat mai lasatine
Discuție aprinsă între Ion Crăciunescu și Helmuth Duckadam cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru îi dă dreptate lui Gică Hagi și nu îl înțelege pe selecționerul Edi Iordănescu pentru că nu l-a chemat pe Ianis Hagi, amintind de felul în care a fost convocat Florinel Coman în trecut. De cealaltă parte, Helmuth Duckadam este de părere că se discută mult prea mult pe acest subiect și a spus că România, și cu Ianis Hagi în lot, nu s-a calificat nicăieri.

Discuție aprinsă între Ion Crăciunescu și Helmuth Duckadam cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi

Ion Crăciunescu și Helmuth Duckadam au avut o dispută în direct la TV DigiSport, cu privire la neconvocarea lui Ianis Hagi, fostul arbitru dându-i dreptate lui Gică Hagi: „Când l-a chemat pe Coman la echipa națională și a spus că e adus ca să fie pentru a reveni, pentru a se reobișnui. Dacă faci așa cu unul, fă așa cu toți.

ADVERTISEMENT

Hagi nu-l cunoaște bine de tot pe Pitu? Spune o părere. Că o spune în antiteză eu cred că a greșit, trebuia să spună despre Ianis. Totuși, el are dreptul autorizat să vorbească despre Pitu, că îl cunoaște bine”.

„El a fost accidentat. Știi cât de mult îți dorești să te întorci pe teren și printre oamenii din echipă. Pentru mental e important. Știi prin ce treci într-o accidentare din asta de luni de zile? Uite ce spune taică-său, că înseamnă că n-are valoare din momentul în care nu e chemat la națională”, a mai spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

„Lăsați-ne, domnule Crăciunescu!”

„Domnule Crăciunescu, am jucat cu Ianis Hagi și tot nu ne-am calificat, mai lăsați-ne, domnule Crăciunescu!”, a fost replica tăioasă transmisă de Helmuth Duckadam către Ion Crăciunescu.

Ion Crăciunescu a continuat să amintească de momentul în care Florinel Coman a fost convocat la națională, deși nu se afla într-o formă bună, motiv pentru care nu înțelege alegerile făcute de Edi Iordănescu: „Eu de-asta sunt frapat! Cum poți să fii cu unul mumă și cu unul ciumă?”.

ADVERTISEMENT

„E de înțeles, ești părinte, ai și puterea de a fi ascultat. Alții ar ieși și ei, dar nu sunt ascultați. Sunt mulți antrenori care au jucători în campionatul intern sau în străinătate. Petre Marin de ce nu ar avea competență?”, a mai spus Helmuth Duckadam.

„Ianis cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale a spus că e un jucător foarte important pentru echipa națională și că îi lipsește foarte mult. Ianis acum e sănătos, joacă puțin, că nu poate juca mai mult.

ADVERTISEMENT

Adevărul e că nu a fost convocat nici măcat în lista preliminară. Eu ca fost jucător, om de fotbal, vin și mă întreb dacă e Ianis important pentru selecționer. Dacă era important, era cel puțin convocat pe lista preliminară”, a spus Gică Hagi, vizibil deranjat pentru că fiul său nu a fost convocat.

ADVERTISEMENT