Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Discuție surpriză Adi Mutu – Louis Munteanu. „Auzi, tu știi cine sunt eu? Vezi că italienii nu știu cine ești tu!”

Andrei Vochin a dezvăluit o discuție savuroasă între Adrian Mutu și Louis Munteanu. Cum l-a ajutat „Briliantul” pe jucătorul Fiorentinei.
26.01.2024 | 08:06
Discutie surpriza Adi Mutu  Louis Munteanu Auzi tu stii cine sunt eu Vezi ca italienii nu stiu cine esti tu
Louis Munteanu a fost pus la punct de Adi Mutu la naționala U21. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a fost invitat la FANATIK SUPERLIGA și a vorbit despre puterea pe care o are Adrian Mutu asupra jucătorilor săi. Ce spune consilierul FRF.

Andrei Vochin știe care e marele atu al lui Adrian Mutu: „Va fi liderul vestiarului”

Andrei Vochin a analizat venirea lui Adrian Mutu la CFR Cluj și a adus aminte de un episod sugestiv: „Liderul vestiarului la CFR Cluj va fi Mutu.

ADVERTISEMENT

Pentru că din punctul ăsta de vedere, ceea ce am trăit noi cu el la federație ca antrenor al lotului de tineret, este în afară de respectul pe care ți-l pune ca fostul fotbalist Mutu, ține foarte mult la aspectul ăsta disciplinar. 

Și știe să-l impună. Eu am trăit, am văzut o situație care îți spun sincer că mi-a plăcut. Modul în care Adi Mutu a pus problema cu un jucător foarte talentat și un lider al echipei naționale de tineret. 

ADVERTISEMENT

Cu Louis Munteanu a avut o discuție. Louis învăța la un moment dat să o lase mai moale, să mai comenteze un pic și a fost o discuție foarte bună cu Adi Mutu, cred eu. 

La un moment dat, Adi Mutu i-a spus: ‘Vezi că… Tu știi cine sunt eu?’. Că tot veneau din Italia. ‘Vezi că oamenii ăia de acolo nu știu încă cine ești tu. Și trebuie să ajungă să știe cine ești tu ca să poți să faci anumite chestii în timpul antrenamentelor’.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin, convins că Adrian Mutu a contribuit la transformarea lui Louis Munteanu: „A fost o discuție care a dat roade”

Andrei Vochin e convins că Adrian Mutu l-a ajutat mult pe jucătorul celor de la Farul: „A fost o discuție care a dat roade, pentru că pe urmă Louis Munteanu mi s-a părut total schimbat.

Ori jucătorii care au personalitate, jucătorii talentați, care poate la un moment dat sunt și puțin răsfățați, sunt ca apa și principiul vaselor comunicante”. 

ADVERTISEMENT

Cum L-A PUS LA PUNCT Mutu pe Louis Munteanu la Romania U21

Tags: