Sport

Discuții aprinse după delegarea lui Istvan Kovacs la barajul CFR Cluj – FC U Craiova: „Am o singură reținere!”

Ion Crăciunescu și Marius Lăcătuș au discutat despre delegarea lui Istvan Kovacs la barajul dintre CFR Cluj și FC U Craiova.
01.06.2023 | 20:20
Discutii aprinse dupa delegarea lui Istvan Kovacs la barajul CFR Cluj  FC U Craiova Am o singura retinere
Discuții aprinse după delegarea lui Istvan Kovacs la barajul CFR Cluj - FC U Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul arbitru consideră că un arbitru precum Istvan Kovacs trebuie protejat mai ales la meciuri importante, atunci când joacă CFR Cluj, acesta locuind în Cluj, iar adversarii au acuzat de mai multe ori acest lucru.

Discuții aprinse după delegarea lui Istvan Kovacs la barajul CFR Cluj – FC U Craiova

Delegarea lui Istvan Kovacs la barajul dintre CFR Cluj și FC U Craiova a stârnit mai multe discuții aprinse, Ion Crăciunescu și Marius Lăcătuș analizând meciurile anterioare ale arbitrului.

ADVERTISEMENT

„Istvan Kovacs e cel mai bun arbitru român fără doar și poate. Am o singură reținere, și anume dacă un arbitru care trăiește în Cluj poate să arbitreze un meci pe teren propriu al Clujului, de ce să nu poată un arbitru născut în Craiova să o arbitreze pe Craiova, mă referi aici la Colțescu.

I-am auzit pe cei de la Craiova contestând delegarea lui Kovacs. Se face o presiune în jurul lui de care nu are nevoie. Dacă el greșește la acest meci, cei de la Craiova vor exploda și vor da vina pe el”.

ADVERTISEMENT

„Nu este mai bine să îți protejezi cel mai bun arbitru de astfel de lucruri? El se pregătește în Cluj, locuiește în Cluj! Vorba domnului Becali, când ai un cetățean care e din Grecia și nu știe ce se întâmplă aici, nu ai ce pretenții să ai.

Îmi dați și mie un arbitru ridicat de acest domn Vassaras de când a venit? Are dreptate domnul Becali cu ieșirea de astăzi”, a mai spus Ion Crăciunescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Kovacs a condus bine meciuri CFR Cluj – FCSB, dar tot s-au iscat discuții!”

Marius Lăcătuș este de părere că adversarii CFR-ului au avut mereu tendința să dea vina pe Istvan Kovacs, dacă acesta a fost delegat la partidele respective, chiar dacă „centralul” a arbitrat bine.

„Kovacs a mai condus meciuri dintre CFR Cluj și FCSB, le-a condus foarte bine, dar la final tot s-au iscat discuții. Nu îi poți mulțumi pe toți mereu, chiar dacă tu faci lucrurile corect!

ADVERTISEMENT

Probabil că dacă nu era delegat Kovacs la Farul-FCSB se puneau întrebări cum ar fi de ce nu a arbitrat cel mai bun arbitru al momentului”, a mai spus Marius Lăcătuș.

ADVERTISEMENT