Life

Divorț neașteptat în showbiz! Un cuplu adorat de fani divorțează după 22 de ani împreună

Un divorț complet neașteptat a șocat lumea mondenă. Un cuplu adorat de fani a ajuns să își spună adio după 22 de ani petrecuți împreună.
14.01.2023 | 12:54
Divort neasteptat in showbiz Un cuplu adorat de fani divorteaza dupa 22 de ani impreuna
Divorț complet neașteptat în showbiz. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

2023 începe cu un divorț complet neașteptat în showbiz. O poveste de dragoste care a durat mai bine de două decenii s-a încheiat.

Noel Gallagher și Sara MacDonald divorțează după 22 de ani de relație

Un celebru cuplu adorat de fani a anunțat că va divorța. Este vorba despre Noel Gallagher și Sara MacDonald. Cei erau căsătoriți de 12 ani, însă formau un cuplu de 22 de ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceștia au împreună și doi copii, în vârstă de 12 și 15 ani, însă acest lucru nu a stat în calea separării lor, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori.

Ambii parteneri au făcut publică despărțirea fără a preciza însă care a fost motivul rupturii dintre cei doi, având în vedere anii petrecuți împreună.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că Sara MacDonald și Noel Gallagher au avut o nuntă de vis în 2011, în Pădurea Nouă. De asemenea, cuplul avea nenumărați fani care îi aprecia pentru modul în care păreau că au găsit secretul unei relații fericite, dar și de lungă durată.

Acum însă, se pare că cei doi soți o vor lua pe drumuri separate. Presa străină scrie că Noel Gallagher  ar fi luat deja decizia de a se muta într-un conac a cărui valoare ajunge la 8 milioane de lire sterline, chiar după ce divorțul va fi finalizat.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că până acum, cei doi ar fi locuit într-o zonă de nord din Londra, Marea Britanie.

Noel Gallagher și Sara MacDonald divorțează după 12 ani de căsnicie. Sursă foto: Pinterest
Noel Gallagher și Sara MacDonald divorțează după 12 ani de căsnicie. Sursă foto: Pinterest

Noel Gallagher și Sara MacDonald vor avea grijă împreună de cei doi copii

La scurt timp după ce au anunțat că divorțează însă, Noel Gallagher și fosta lui parteneră de viață, Sara MacDonald au făcut un apel la respectarea intimității, având în vedere perioada extrem de dificilă pentru amândoi.

ADVERTISEMENT

Referitor la cei doi copii ai săi, un purtător de cuvânt al cuplului a anunțat că ambele părți vor continua să aibă grijă împreună de aceștia.

“Noel și Sara vor continua împreună să aibă grijă de copiii lor, care rămân prioritatea lor. Noel și Sara cer presei să le respecte intimitatea lor și a familiei noastre în acest moment”, a precizat sursa citată.

Amintim faptul că Sara MacDonald și Noel Gallagher s-au cunoscut în 2000. Artistul era căsătorit la acel moment, însă un an mai târziu a divorțat și a decis să înceapă o poveste de dragoste nouă.

Se pare că aceasta a durat mai bine de două decenii, însă acum s-a terminat.

Iar aceasta nu este singura separare care a zguduit lumea mondenă. Și în România, divorțul dintre cântăreața Francisa și luptătorul MMA Bogdan Lățescu i-a luat prin surprindere pe mulți. 

ADVERTISEMENT
Tags: