News

Divorț-surpriză în media: Cristian Tudor Popescu și Digi24 s-au despărțit. Anunțul lui CTP

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a dezvăluit marți că nu va mai prezenta emisiunea ”Cap Limpede” de la televiziunea Digi 24, printr-un mesaj pe Facebook
07.06.2022 | 15:43
Divortsurpriza in media Cristian Tudor Popescu si Digi24 sau despartit Anuntul lui CTP
Captură foto din ultima emisiune în care Cristian Tudor Popescu a participat alături de moderatorul Claudiu Pândaru. Foto: YouTube Digi24HD
ADVERTISEMENT

Cristian Tudor Popescu a explicat într-o postare pe Facebook că stilul său de a comenta cele mai importante subiecte ale zilei a fost considerat nepotrivit pentru imaginea Digi 24.

CTP: “Decizia întreruperii colaborării aparține conducerii Digi 24”

Drept urmare, CTP spune că a fost informat de conducerea televiziunii că nu mai este nevoie de serviciile sale. Așadar, emisiunea de vineri, 3 iunie 2022, a fost ultima în care reputatul jurnalist a participat la Digi 24 alături de Claudiu Pândaru.

ADVERTISEMENT

În cadrul mesajului publicat, CTP și-a reproșat că nu a renunțat la colaborare când între părți au apărut unele diferențe de opinie.

Emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima. Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul.

ADVERTISEMENT

Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat”, a scris Cristian Tudor Popescu.

ADVERTISEMENT

În 2019, Cristian Tudor Popescu prezenta prima ediție a emisiunii ”Cap Limpede”

În mesajul postat de jurnalist pe Facebook, CTP a dezvăluit că după finalul colaborării cu Digi 24 nu există o altă televiziune de știri care îi poate convinge să înceapă alt proiect:

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă „transfera”. Poate că ne vom revedea pe youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video.

ADVERTISEMENT

Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, în Republica, pe facebook și, audio, joia dimineața, la Europa FM. Deși concediat, nu plec în concediu.”

Ultima emisiune a lui CTP la Digi 24

La 14 noiembrie 2019, Cristian Tudor Popescu anunța că nu mai apărea joi seara la Digi 24, în emisiunea lui Cosmin Prelipceanu. La acea vreme, el dezvăluia că va prezenta o nouă emisiune: „CAP LIMPEDE Stimaţi telespectatori Digi24, nu ne mai putem întâlni mâine-seară, joi, la ora 21, aşa cum nu ne-am întâlnit nici joia trecută, dar ne-am întâlnit în ultimii 5 ani.

Tot răul spre bine. De acum înainte, în fiecare vineri, tot de la ora 21, voi fi invitatul tinerei şi talentatei jurnaliste Digi24, Alina Manolache, în noua emisiune intitulată CAP LIMPEDE.

 

ADVERTISEMENT