Sport

Doar doi titulari din victoria cu Finlanda sunt siguri de post și în România – Muntenegru. Cine sunt aceștia. Exclusiv

Mai sunt 24 de ore până la meciul România - Muntenegru, iar FANATIK a aflat că Edi Iordănescu va face foarte multe schimbări în echipa de start față de cea din victoria cu Finlanda.
13.06.2022 | 22:20
Doar doi titulari din victoria cu Finlanda sunt siguri de post si in Romania  Muntenegru Cine sunt acestia Exclusiv
Mai sunt 24 de ore până la meciul România - Muntenegru, iar FANATIK a aflat că Edi Iordănescu va face foarte multe schimbări în echipa de start față de cea din victoria cu Finlanda. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Fereastra internațională dedicată meciurilor din Liga Națiunilor se încheie marți seara pentru România. În Giulești, ”tricolorii” vor înfrunta reprezentativa din Muntenegru.

Edi Iordănescu ar putea începe România – Muntenegru cu doar doi titular din meciul cu Finlanda

Ținând cont de faptul că ”tricolorii” se află la al patrulea meci în doar 10 zile, Edi Iordănescu pregătește o nouă serie de schimbări pentru partida România – Muntenegru. Mai exact, FANATIK a aflat că doar doi titulari de la meciul cu Finlanda sunt siguri de locul în primul ”11” pentru marți seară.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt portarul Florin Niță, care are un mare merit pentru prima victorie a reprezentativei noastre în actuala ediție a Ligii Națiunilor, și atacantul George Pușcaș, cel care a ratat un penalty, dar a dat pasa decisivă la golul reușit de Bancu.

De aici mai departe, chiar și selecționerul Edi Iordănescu se află în ceață. Și asta pentru că în rândul jucătorilor s-a instalat o stare accentuată de oboseală, după un sezon încărcat care a culminat cu aceste partide în serie din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT

Există posibilitatea ca ceilalți nouă fotbaliști care vor începe returul cu Muntenegru să nu fi fost titulari cu Finlanda. După un prim joc dezastruos, fundașul Vlad Chiricheș și-a crescut mult nivelul și a fost căpitanul de care ”tricolorii” aveau nevoie. Din informațiile FANATIK, prezența sa în teren la al patrulea meci va fi luată chiar în ziua jocului, în funcție de cum se simte din punct de vedere fizic.

Revine Ivan în lotul ”tricolorilor”

Doi dintre cei mai bun fotbaliști români pe fază defensivă, fundașul Andrei Burcă și mijlocașul Marius Marin, vor fi și ei atent monitorizați pentru a se vedea dacă sunt apți fizic să joace împotriva Muntenegrului. FANATIK a aflat că dacă aceștia sunt în parametri normali au mari șanse să apară în primul ”11”.

ADVERTISEMENT

Atacantul Andrei Ivan a acuzat probleme musculare după eșecul din Bosnia și nu a fost inclus în lotul pentru întâlnirea cu Finlanda. Din informațiile FANATIK, fotbalistul este refăcut și va fi inclus pe lista celor 23 de jucători pentru returul cu Muntenegru.

Criticat pentru desele schimbări pe care le efectuează în garniturile de start ale naționalei, Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor și oamenilor de fotbal că va apela și la meciul cu Muntenegru la principiul rotației jucătorilor.

ADVERTISEMENT

După ce a obținut prima victorie în calitate de selecționer, Edi Iordănescu a prins curaj și anticipează un nou rezultat pozitiv pentru ”tricolori” în meciul de marți cu Muntenegru. Selecționerul a spus că presiunea care s-a pus pe el și pe jucători va fi folosită constructiv în duelul de marți seara, de pe stadionul Giulești.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,00 este cota pentru „ambele marchează” la meciul România – Muntenegru. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT