Fotbal intern

Doar două echipe din Liga 1 sunt urmărite de FCSB. Una dintre ele este Academica Clinceni. Foto

07.02.2021 | 11:14
Doar doua echipe din Liga 1 sunt urmarite de FCSB Una dintre ele este Academica Clinceni Foto
ADVERTISEMENT

FCSB este una dintre echipele foarte active pe social media. Pe Instagram, contul oficial al roș-albaștrilor nu urmărește decât două cluburi din Liga 1, pe Academica Clinceni și Poli Iași.

Activitatea liderului Ligii 1 din mediul online este una ce atrage deseori atenția, atât raportat la canalele oficiale, cât și prin intermediul celor publicate de managerul Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Adversara roș-albaștrilor din etapa a 22-a a Ligii 1, Academica Clinceni, are multe legături cu clubul lui Gigi Becali. Printre ele, și „prietenia” din mediul virtual.

Doar două echipe din Liga 1 sunt urmărite de FCSB: Academica Clinceni și Poli Iași

FCSB urmărește doar 70 de conturi pe Instagram, iar dintre cluburile din Liga 1 doar conturile a două formații și-au făcut loc pe această listă „selectă”. Este vorba despre Poli Iași și Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Roș-albaștrii au o activitate destul de intensă pe contul de pe platforma de sociaizare, postând în mod constant fotografii și videoclipuri. FCSB este urmărită de peste 183.000 de oameni pe Instagram.

De pe lista celor urmăriți de FCSB fac parte și noii jucători Denis Haruț și Ante Vukusic, dar și fostul atacant al echipei, grecul Pantelis Kapetanos.

ADVERTISEMENT

 

Vechile cunoștințe se întâlnesc pe Arena Națională

Duelul dintre FCSB și Academica Clinceni va fi unul special, din mai multe puncte de vedere. Pe lângă „prietenia” de pe social media dintre cele două echipe, nu mai puțin de șapte fotbaliști se vor întâlni cu fosta lor echipă.

De la Academica Clinceni, Paul Pârvulescu, Florin Gardoș, Raul Rusescu, Cristian Tănase și Adrian Popa au făcut parte din echipa care o ducea pe FCSB până în 16-imile Europa League.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Adrian Șut și Alexandru Buziuc au trecut și pe la Academica Clinceni înainte de a deveni soluții pentru staff-ul tehnic al liderului Ligii 1.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 2,05 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT