Life

Doc, ținta unui nou scandal la Survivor România. Replici dure de la Remus și Kamara: „Atât venin are în el”

Doc a fost ținta unui nou scandal la Survivor România. Au existat replici dure din partea lui Remus și Kamara, care i-au adus multe acuzații.
21.02.2023 | 22:08
Doc tinta unui nou scandal la Survivor Romania Replici dure de la Remus si Kamara Atat venin are in el
Doc, Remus, Kamara, replici dure la consiliu. Foro Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Doc a fost din nou ținta colegilor săi la Survivor România, de această dată în consiliul de nominalizare. Remus și Kamara au avut replici dure pentru acesta! „Atâta venin are în el încât ne împroașcă pe toți”, a spus unul dintre concurenți despre Doc.

Doc, ținta unui nou scandal la Survivor România. Ce i-au spus Remus și Kamara

Doc a fost nominalizat de Remus pentru a pleca acasă după ce Faimoșii au pierdut bătălia din această seară la Survivor, iar cântărețul a dat replica imediat.

ADVERTISEMENT

Doc a spus că Remus este un șarpe, un balaur pe care vrea să îl învingă precum a fost în legenda despre Sfântul Gheorghe și balaur. De asemenea, Doc a spus că Remus este foarte fals.

Am întâlnit și șerpi, am întâlnit și șerpi cu mușchi, printre acești oameni l-am cunoscut pe prietenul nostru comun, Remus care de fiecare dată reușește să pară mai fals decât orice pictură Gioconda care nu este în Luvru.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu mă face decât să mă transforme într-un Sfântul Gheorghe în luptă cu balaurul (n.r arată spre Remus)”, a spus Doc.

Doc a mai spus că Remus nu este mai mult decât un bărbat ce a luptat pentru a avea un corp frumos și a spus că are „profunziumea unei bălți după ploaie”:

ADVERTISEMENT

„Am început cu badea Kamara să avem o coerență. Dar acest om (n.r vorbește despre Remus), este exact ce vedeți dvs. la televizor. Puteți să vedeți profunzimea lui, care este profunzimea unei bălți după ploaie”.

Doc numește nominalizarea lui din partea lui Remus drept o „frustrare personală” și a precizat că se simte nedreptățit pentru aceasta, considerând că nu merita să fie el la un pas de a pleca acasă.

ADVERTISEMENT

„Pe mine chiar mă cheamă Gheorghe, asta nu face decât să întoarcă roata și el să fie balaurul, iar profunzimea mea este ușor de văzut”, s-a apărat Remus în fața cuvintelor dure ale lui Doc.

Kamara, replici dure pentru Ada și pentru Doc

Kamara, și el nominalizat spre eliminare de către Ada, a fost extrem de nemulțumit, spunând că nu poate înțelege cum a fost tocmai el votat, deoarece el este „100% Survivor”.

„Sunt votat de persoana care sare pe mâncare înaintea tuturor, care aduce punct din an în Paști”, a spus Kamara la consiliul de eliminare de la Survivor.

Doc a reacționat și el și a cerut ca lui Kamara să îi fie luat toiagul pe care concurentul îl are de zile bune, iar Războinicii au fost de acord cu acest lucru.

„Mă așteptam la acest domn să nu țină partea Războinicilor”, a acuzat Kamara, iar Doc a spus „Nu țin partea nimănui, tragi a bătrânețe”.

Kamara și-a continuat pledoaria împotriva lui Doc și a spus că acesta este plin de venin și face rău întregii echipe cu atitudinea sa.

Doc a fost asemănat de Kamara cu șarpele Ra și chiar a spus că nu ar vrea să se mai întâlnească niciodată cu coechipierul său după terminarea emisiunii.

„Atât venin are în el încât ne împroașcă pe toți, rând pe rând. A avut dreptate Remus că l-a votat pentru că este elementul care provocă discordie, este șarpele Ra.

Ești ultimul om de aici, Războinicii sunt mai umani decât tine. Sper din toată inima mea să nu te mai întâlnesc niciodată”, a spus Kamara.

„Luați-i toiagul că are impresia că e Dumnezeu martor”, a mai spus Doc, în timp ce Kamara încerca să-și exprime nemulțumirile.

În pericol de eliminare sunt Alexadra Ciomag, Robert și Eduard de la Războinici, iar de la Faimoși Doc, Kamara și Ionuț Iftimoaie.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie