Life

Doi câini fără adăpost, surprinși în timp ce dorm sub bradul de Crăciun. Imaginea e virală

Doi câini fără stăpân, observați când dorm sub bradul de Crăciun. Filmarea a fost urmărită de oameni din lumea întreagă.
08.12.2023 | 12:37
Doi caini fara adapost surprinsi in timp ce dorm sub bradul de Craciun Imaginea e virala
Doi câini fără stăpân, observați când dorm sub bradul de Crăciun. Filmarea a fost urmărită de oameni din lumea întreagă. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Doi câini fără adăpost, surprinși în timp ce dorm sub bradul de Crăciun. Imaginea e virală și a adunat numeroase comentarii de la persoane de peste tot de pe glob. Care este reacția reprezentanților magazinului în cauză.

Doi câini fără stăpân, observați când dorm sub bradul de Crăciun. Filmarea a fost urmărită de oameni din lumea întreagă

Doi câini fără stăpân au fost observați recent când dorm sub bradul de Crăciun. Filmarea a fost urmărită de oameni din lumea întreagă. Aceasta a fost făcută în Atena, Grecia, unde patrupezii au primit un loc cald.

ADVERTISEMENT

Ei stau pe o pătură călduroasă, care a fost așezată cu mare grijă de angajații unui magazin de bricolaj. Aceștia încurajează astfel de comportamente și obișnuiesc să ofere adăposturi diverse pentru animalele de pe stradă.

Mai mult decât atât, reprezentanții magazinului le dau voie câinilor să se plimbe liberi prin locație atunci când nu dorm. Clienții ajung să îi mângâie și să se bucure de compania lor când trec pragul magazinului pentru cumpărături.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că cei doi câini care au fost filmați dormind sub bradul de Crăciun nu sunt singurii ocrotiți de greci. Filmarea a adunat peste 36 de milioane de aprecieri, bunătatea fiind apreciată în aceste clipe de multă lume.

Cum au reacționat oamenii la filmarea cu câinii

Filmarea de pe TikTok este însoțită de o melodie dedicată sărbătorilor de iarnă. Mii de oameni din întreaga lume au reacționat când au văzut imaginea înduioșătoare cu cei doi câini care nu au niciun stăpân.

ADVERTISEMENT

„Felicitări. Să vă binecuvânteze Dumnezeu pentru bunătatea voastră, este comentariul lăsat de un internaut din România. „Sufletele lor au găsit ceva moale pe care să doarmă”, a scris altcineva din Grecia.

„Ce poate fi mai frumos?”, se întreabă o altă persoană care a văzut videoclipul care circulă zilele acestea pe rețelele de socializare. „Nu au casă, dar s-au făcut confortabili pe podea din showroom-ul lor…”, a mai completat o persoană.

ADVERTISEMENT

„Ce frumos ar fi dacă alte mari magazine ar face o asemenea faptă bună”, este de părere un internaut care a văzut filmarea cu cei doi câini fără stăpân, care au fost lăsați să doarmă în magazinul de bricolaj.

ADVERTISEMENT
Tags: