Life

Doi dintre foștii concurenți de la Puterea Dragostei s-au căsătorit. Ce a mărturisit Cristina Mihaela Dorobanțu

Doi dintre foștii participanți de la Puterea Dragostei și-au unit destinele. Ce a declarat fosta gazdă, Cristina Mihaela Dorobanțu.
20.05.2023 | 00:15
Doi dintre fostii concurenti de la Puterea Dragostei sau casatorit Ce a marturisit Cristina Mihaela Dorobantu
Doi dintre foștii participanți de la Puterea Dragostei și-au unit destinele. Ce a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Doi dintre foștii concurenți ai emisiunii matrimoniale de la Kanal D s-au căsătorit. Ce a mărturisit prezentatoarea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea o perioadă destul de lungă. A vorbit în termeni foarte frumoși.

Doi dintre foștii participanți de la Puterea Dragostei și-au unit destinele. Ce a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu

Doi dintre foștii participanți de la Puterea Dragostei 4 și-au unit destinele în cursul zilei de vineri, 19 mai 2023. Adelina și Radu Dragne, câștigătorii show-ului de la Kanal D, s-au prezentat în fața ofițerului de la starea civilă.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri au ales să facă acest pas acum pentru că în curând urmează să devină părinți pentru prima oară. Tânăra de 23 de ani este însărcinată în 8 luni, în pântecele sale crescând o fetiță ce se va chema Zeynep.

Fosta gazdă a emisiunii nu a putut fi prezentă la unirea lor, însă a anunțat că nu va lipsi de la petrecerea de la restaurant. Cristina Mihaela Dorobanțu este foarte bucuroasă că a întâlnit asemenea oameni minunați.

ADVERTISEMENT

„Merg la cununie la Radu și Adelina, doi dintre foștii mei concurenți, cei pe care eu personal i-am unit. Sunt extrem de mândră că pot să iau parte la un asemenea eveniment cu atât mai mult cu cât v-am spus, când vine vorba de dragoste…

Doamne, dacă am mai văzut pe cineva care să simtă, să trăiască, să ajute și să facă tot ceea ce am făcut eu până la această vârstă. Sunt acest Cupidon! Sunt foarte fericită că o să merg la petrecerea lor.

ADVERTISEMENT

Felicitări! Aș fi vrut să fiu prezentă și la starea civilă, dar a trebuit să fiu la jurnal”, a spus șatena pe Instagram despre Adelina și Radu Dragne care au devenit soț și soție în urmă cu numai câteva ore.

Adelina și Radu Dragne de la Puterea Dragostei
Adelina și Radu Dragne de la Puterea Dragostei s-au căsătorit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Adelina și Radu Dragne de la Puterea Dragostei, o familie

Adelina și Radu Dragne, câștigătorii de la Puterea Dragostei, au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului. Foștii concurenți de la Kanal D sunt extrem de fericiți că au făcut acest pas, la fel și oamenii care le sunt alături în această călătorie.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii și fanii emisiunii matrimoniale le-au lăsat comentarii și felicitări imediat ce au aflat vestea cea mare. Tinerii proaspăt căsătoriți s-au distrat românește, cu muzică tradițională și multă voie bună.

Mulți dintre foștii participanți, dar și persoane din echipa show-ului matrimonial au luat parte la marele eveniment. Adelina a dezvăluit că este încântată că aceștia au putut să fie prezenți alături de ea în ziua cea mare.

ADVERTISEMENT