Sport

Doi foști campioni cu FCSB îl atacă pe Dan Șucu: „E doar un alt patron care dezamăgește” / „De ce ieși la TV și arunci cu noroi?”

Dan Șucu și-a făcut mai mulți dușmani în urma ultimelor declarații despre FCSB. Doi dintre foștii jucători ai roș-albaștrilor l-au criticat dur pe patronul Rapidului
21.03.2024 | 00:10
Doi fosti campioni cu FCSB il ataca pe Dan Sucu E doar un alt patron care dezamageste  De ce iesi la TV si arunci cu noroi
Doi foști campioni cu FCSB îl atacă pe Dan Șucu: „E doar un alt patron care dezamăgește” / „De ce ieși la TV și arunci cu noroi?” FOTO: Fanatik /sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a avut o reacție violentă la adresa celor de la FCSB. Patronul Rapidului a dat de pământ cu roș-albaștrii, dar mai ales cu Gigi Becali. În apărarea liderului din SuperLiga au sărit foștii fotbaliști.

Dan Șucu, pus la zid de doi foști campioni cu FCSB. „Mi-l imaginam total altfel”

E război total între Rapid și FCSB. Dan Șucu a pus tunurile pe vicecampioana en-titre. Nu doar Mihai Stoica s-a pus scut în fața roș-albaștrilor, ci și fotbaliștii care au făcut performanță la echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Mi-l imaginam total altfel pe domnul Şucu ca patron. Îl vedeam venind din mediul corporatist, un om liniştit, care nu intră în scandaluri, care nu dă în stânga şi în dreapta.

El a făcut asta de la prima conferinţă însă, atunci când a început să dea în toţi, în CFR, în Sepsi, că ei sunt cu ungurii. M-a surprins enorm. Eu chiar aveam alte aşteptări de la el. Credeam că vede fotbalul altfel.

ADVERTISEMENT

Pare totuşi că face altfel în zona de finanţare a clubului, pare puţin diferit ca abordare. La nivel declarativ este doar un alt patron care mă dezamăgeşte. Eu văd lucrurile din exterior totuşi. Când esti în cadrul clubului, e normal să vrei să-ţi aperi echipa”, a declarat Florin Lovin la Orange Sport.

Florin Lovin (42 de ani) a jucat în perioada 2004-2009 la FCSB, club alături de care a cucerit două titluri și o Cupă a României și cu care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA (2006).

ADVERTISEMENT

„Vrei să faci același lucru care se întâmplă de 20 de ani în fotbal”

Raul Rusescu, campion cu FCSB în 2013 și 2015, a rămas și el cu un gust amar după declarațiile lui Dan Șucu. Fostul golgheter al SuperLigii e în asentiment cu Lovin și nu crede că patronul Rapidului e diferit de cei cărora le aduce acuzații.

„În momentul în care un patron de club se duce la o emisiune, mă aștept să văd alt tip de declarații, alt tip de idei și altă mentalitate. Mai ales că tu, Rapid, îți dorești să fii un etalon, vrei să fii diferit.

ADVERTISEMENT

Nu poți să ieși la televizor și să spui despre un fotbalist că nu a vrut să joace. Moderatorul te întreabă dacă ai dovezi, iar tu spui că nu. Atunci de ce ieși la TV și arunci cu noroi într-un jucător când tu nu ai nicio dovadă? E pură speculație. De ce? Adică vrei să faci exact același lucru care se întâmplă de 20 de ani în fotbal, să punem presiune pe adversari, pe ceilalți.

De ce nu vrem să schimbăm ceva? De ce atacăm jucători? De unde știi că jucătorul ăla nu a vrut să joace? Aruncăm cu noroi într-un fotbalist care joacă de 2-3 ani foarte bine. E foarte, foarte grav ceea ce a spus patronul Rapidului despre Ștefănescu.

Vrei să pui presiune pe Sepsi, că mai ai două meciuri cu Sepsi? Sepsi, care mai joacă o dată cu FCSB, o să mai joace cu CFR Cluj, cu Craiova. Sigur e o strategie. Acum, aștept să văd răspunsul lui Ștefănescu”, a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB