News

Doi interlopi minori au înjunghiat doi tineri într-un parc din Iași. Ce au pățit atacatorii

Doi ”interlopi” minori din Păcureț au scos cuțitul și au înjunghiat fără milă alți tineri, după o ceartă avută într-un parc din Iași.
05.01.2023 | 15:26
Doi interlopi minori au injunghiat doi tineri intrun parc din Iasi Ce au patit atacatorii
Înjunghiere în Iași, în centrul orașului. Foto: BZI
ADVERTISEMENT

Atacul sângeros a avut loc chiar în centrul orașului Iași, iar victimele au ajuns în stare gravă la spital, fiind transportați de urgență acolo de ambulanță.

Doi interlopi minori au înjunghiat doi tineri

Potrivit BZI, atacatorii, Denis C. și Foreman B. au intrat într-un conflict spontan cu doi adolescenți. După schimbul mai dur de replici, atacatorii în vârstă de 16 ani au scos un cuțit și au atacat grupul ”rival”.

ADVERTISEMENT

Grupul format din doi băieți și două fete a fost lovit din plin, victimele fiind doi tineri care au ajuns la spital. Polițiștii din Iași au reușit să-i identifice rapid pe atacatori, care au fost reținuți.

”La data de 3 ianuarie 2023, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Iași au reținut două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. Acestea au fost introduse în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

ADVERTISEMENT

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 2 decembrie a.c., pe o stradă din municipiul Iași a avut loc un conflict spontan în care au fost implicate șase persoane, iar două dintre acestea ar fi fost agresate, fiind transportate ulterior la spital.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

ADVERTISEMENT

Menționează sursa citată, victimele au scăpat cu răni superficiale. ”Asta nu înseamnă că la Iași nu s-ar fi putut întâmpla o nouă tragedie. Este inadmisibil ca adolescenți de 15-16 ani să fie înarmați cu asemenea arme și să le fluture după bunul plac în centrul Iașului”, arată BZI.ro.

Minorii sunt protejați de lege deseori, însă în acest caz tinerii au fost prezentați în fața judecătorilor ieșeni cu propunere de arestare preventivă.

ADVERTISEMENT

Comunitatea din Iași e șocantă de modul în care astfel de indivizi sunt lăsați să terorizeze locuitorii din oraș, însă clanurile au o istorie bogată în orașele mari ale României, reprezentând o problemă pe care autoritățile par incapabile să o rezolve.

ADVERTISEMENT