ADVERTISEMENT
News

Doi pacienți din Timișoara nu vor să ia Remdesevir împotriva COVID-19! Al treilea a murit deja

Autor: Alexandru Năstase | 20.07.2020 | 16:59
Doi pacienți din Timișoara nu vor să ia Remdesevir împotriva COVID-19! Al treilea a murit deja
Doi pacienți din Timișoara nu vor să ia Remdesevir împotriva COVID-19! Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Doi pacienți din Timișoara nu vor să ia Remdesevir împotriva COVID-19 în ciuda sfaturilor pe care le primesc de la medicii aflați acolo să-i îngrijească.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre doi bărbați care sunt internați în sectia de Anestezie si Terapie Intensiva din Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes”.

Conducerea unității medicale spune că aceștia refuza administrarea medicamentului. Culmea, inițial au fost 3 pacienți, dar, din păcate, unul dintre ei a și murit.

ADVERTISEMENT

Doi pacienți din Timișoara nu vor să ia Remdesevir împotriva COVID-19!

Toți medicii considera că acest tratament ar ajuta la lupta impotriva infectiei cu SARS Cov2 în cazul celor doi pacienți, dar se lovesc constant de refuzul lor.

Spitalul CFR, unitate de suport, a raportat în ultimele 24 de ore nu mai puțin de 23 de pacienti internati pe sectia COVID, din 25 de paturi disponibile.

ADVERTISEMENT

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat alte 681 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, bilanţul fiind de 38.139.

De asemenea, 12 persoane au decedat, numărul total ajungând la 2.026. Numărul pacienţilor cu test pozitiv externaţi la cerere a ajuns la 972. Numărul pacienţilor aflaţi la Terapie Intensivă se apropie de 300.

ADVERTISEMENT

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 681 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 293 de pacienţi.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 967.192 de teste. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 339 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!