News

Doi pacienți din Timișoara nu vor să ia Remdesevir împotriva COVID-19! Al treilea a murit deja

20.07.2020 | 16:59
Doi pacienti din Timisoara nu vor sa ia Remdesevir impotriva COVID19 Al treilea a murit deja
ADVERTISEMENT

Doi pacienți din Timișoara nu vor să ia Remdesevir împotriva COVID-19 în ciuda sfaturilor pe care le primesc de la medicii aflați acolo să-i îngrijească.

Vorbim despre doi bărbați care sunt internați în sectia de Anestezie si Terapie Intensiva din Spitalul de Boli Infectioase “Victor Babes”.

ADVERTISEMENT

Conducerea unității medicale spune că aceștia refuza administrarea medicamentului. Culmea, inițial au fost 3 pacienți, dar, din păcate, unul dintre ei a și murit.

Doi pacienți din Timișoara nu vor să ia Remdesevir împotriva COVID-19!

Toți medicii considera că acest tratament ar ajuta la lupta impotriva infectiei cu SARS Cov2 în cazul celor doi pacienți, dar se lovesc constant de refuzul lor.

ADVERTISEMENT

Spitalul CFR, unitate de suport, a raportat în ultimele 24 de ore nu mai puțin de 23 de pacienti internati pe sectia COVID, din 25 de paturi disponibile.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat alte 681 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, bilanţul fiind de 38.139.

ADVERTISEMENT

De asemenea, 12 persoane au decedat, numărul total ajungând la 2.026. Numărul pacienţilor cu test pozitiv externaţi la cerere a ajuns la 972. Numărul pacienţilor aflaţi la Terapie Intensivă se apropie de 300.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 681 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 293 de pacienţi.

ADVERTISEMENT

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 967.192 de teste. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 339 de apeluri la numărul unic de urgenţă 112.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: