Fotbal international

Doi suporteri argentinieni au călătorit 36 de ore pentru a-l vedea pe Messi în Qatar: “Suntem dezamăgiţi! Dar putem câştiga Cupa Mondială!”. Exclusiv

Franc şi Tomas sunt doi fani argentinieni care au călătorit o zi şi jumătate cu avionul pentru a-l vedea pe Leo Messi. Deşi sunt dezamăgiţi, au încredere că "pumele" pot câştiga.
23.11.2022 | 23:25
Doi suporteri argentinieni au calatorit 36 de ore pentru al vedea pe Messi in Qatar Suntem dezamagiti Dar putem castiga Cupa Mondiala Exclusiv
Franc şi Tomas, suporterii Argentinieni veniţi în Qatar. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Arabia Saudită a furnizat prima mare surpriză a Campionatului Mondial din Qatar. Asiaticii au câştigat cu 2-1 meciul împotriva Argentinei, iar calculele grupei se complică teribil pentru Messi şi compania, consideraţi principalii favoriţi la câştigarea turneului final.

Doi suporteri argentinieni au călătorit 36 de ore pentru a-l vedea pe Messi în Qatar: “Suntem dezamăgiţi! Era un meci simplu”

La meciul din ziua următoare dintre Croaţia şi Maroc, de la Al-Bayt, doi suporteri argentinieni au urmărit meciurile din acelaşi sector de tribună cu mine. Aveau tricouri cu Boca Juniors şi erau, în continuare, marcaţi de eşecul favoriţilor în faţa Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

Am făcut cunoştinţă şi, inevitabil, i-am întrebat de meciul pierdut de Argentina. Cu un ton răguşit, Franc mi-a răspuns: “Foarte dezamăgiţi suntem. Ştii de ce? Pentru că era un meci simplu. Nici nu ne gândeam că putem să pierdem cu ei. Aveam seria aia bună de victorii, cum să ne împiedicăm de Arabia Saudită? Cum?”.

“Putem câştiga titlul Mondial. Şase puncte în următoarele două meciuri şi ne-am calificat”

Tomas nu era prea pus la punct cu engleza, însă din când în când îl punea Franc la punct cu discuţia noastră. Iar când i-am întrebat dacă au încredere că Argentina poate reveni, amândoi mi-au răspuns fără echivoc: “Si, si!”. Apoi, Franc a detaliat:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să câştigăm următoarele două meciuri. Suntem favoriţi şi nu avem altă cale. Avem echipă bună. Nu mi-am pierdut încrederea. Argentina se bate la titlu. Putem câştiga titlul Mondial. Şase puncte în următoarele două meciuri şi ne-am calificat în optimile de finală. De acolo, fiecare meci e decisiv”.

“Am ajuns la trei dimineaţa înainte de meci. Am călătorit o zi şi jumătate ca să ajungem la Doha”

Tomas dădea aprobator din cap, dar nu părea că înţelege în totalitate ce spune colegul său de suferinţă. Cei doi au călătorit 36 de ore din Buenos Aires pentru a fi alături de naţionala “pumelor”:

ADVERTISEMENT

“Am ajuns la trei dimineaţa înainte de meci. Am călătorit o zi şi jumătate ca să ajungem la Doha. Suntem foarte dezamăgiţi de ceea ce s-a întâmplat cu Arabia Saudită. Dar nu avem de ales decât să avem încredere în Messi şi în echipă.Trebuie să iasă şi Leo Messi la iveală. Nu se poate. E căpitanul nostru, îl susţinem”, a spus Franc pentru FANATIK.

Probleme la ieşirea de pe stadion: “Am stat trei ore ca să ieşim din Lusail. Trei ore!”

Cei doi suporteri argentinieni sunt mulţumiţi de condiţiile pe care le-au găsit în Doha. Însă, ceea ce i-a scos din sărite la meciul cu Arabia Saudită sunt timpii mari de aşteptare pentru a ieşi de pe stadion:

ADVERTISEMENT

“Am stat trei ore ca să ieşim din Lusail. Trei ore! Aşa ceva nu mă gândeam că se poate întâmpla. Eram obosiţi şi de pe drum. Dar, în rest, noi avem condiţii bune. Am văzut că sunt alţii care stau în anumite corturi, dar la noi nu este cazul, din fericire”, a conchis Franc.

Le-am urat succes pe mai departe cu echipa Argentinei, mai ales că nu este deloc uşor de digerat o înfrângere cu Arabia Saudită, după o călătorie de 36 de ore. “Pumele” au două meciuri, teoretic, mai dificile în ultimele două etape: cu Mexic şi Polonia. Dar au nevoie de şase puncte pentru a spăla ruşinea cu Arabia Saudită şi de a merge în optimile de finală.

Selfie al reporterului Fanatik Marian Popovici, alături de cei doi suporteri
Selfie al reporterului Fanatik Marian Popovici, alături de cei doi suporteri
  • 69% a fost posesia în favoarea Argentinei în meciul cu Arabia Saudită
  • 3 goluri anulate au avut pumele în prima repriză”

  • 1,58 este cota NetBet pentru pronosticul „1 solist” la meciul Argentina – Mexic. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT