Sport

CSA Steaua, aproape să transfere de la Dinamo: ”E un jucător interesant”

Daniel Oprița caută să întărească lotul lui CSA Steaua pentru a doua parte a sezonului și este aproape să transfere un jucător exponențial de la Dinamo.
25.01.2024 | 19:13
CSA Steaua aproape sa transfere de la Dinamo E un jucator interesant
Daniel Oprița caută să întărească lotul lui CSA Steaua pentru a doua parte a sezonului și este aproape să transfere un jucător exponențial de la Dinamo. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După un start de stagiune mai anevoios, ”militarii” și-au revenit spre finalul anului și după 15 etape din sezonul regulat din Liga 2 Casa Pariurilor au ajuns pe poziția a 7-a, la un singur punct în spatele ultimei echipe care e pe loc de play-off.

Un jucător de la Dinamo ar putea fi transferat de CSA Steaua

În speranța că își vor rezolva cumva problemele legate de dreptul de promovare în SuperLiga, obiectivul celor de la CSA Steaua este intrarea în play-off și pentru acest lucru caută să facă transferuri importante în această iarnă. Iar o țintă o reprezintă un fotbalist de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Lamine Ghezali, cel care a jucat un rol determinant în întoarcerea ”câinilor” pe prima scenă. Doar că în actualul sezon francezul nu a mai avut aceleași evoluții apreciate, iar antrenorul Zeljko Kopic a decis să nu se mai bazeze pe el pentru partea a doua a campionatului.

Antrenorul lui CSA Steaua, Daniel Oprița, nu a negat faptul că și l-ar dori pe Ghezali. ”Îmi mai doresc un atacant. Nu știu dacă ar fi posibil Ghezali, e un jucător interesant, e un jucător bun, nu zic că nu-mi place, dar nu știu dacă e posibil. Am văzut că Dinamo vrea să scape de el, dar nu știu dacă s-a rezolvat ceva”, a declarat tehnicianul, pentru sport.ro.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Ghezali a evoluat în 21 de partide pentru cei de la Dinamo, dar nu a reușit să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. De serviciile sale ar mai fi interesate alte două formații din Liga 2 Casa Pariurilor, Concordia Chiajna și Gloria Buzău.

CSA Steaua a adus un jucător spaniol

Antrenorul Daniel Oprița a anunțat că obiectivul echipei este acela de a termina pe primele două poziții în clasament la finalul sezonului, chiar dacă CSA Steaua nu are drept de promovare.

ADVERTISEMENT

”Nu mă gândeam că vom avea probleme să prindem play-off-ul. Eu mă gândeam la locul 1, la locul 2. Și sezonul trecut a fost la fel și am reușit. Până la vară, asta e provocarea mea. Să prind play-off-ul și apoi să mă lupt pentru primele două locuri. O promovare, cum ar fi, pe hârtie”, a spus el.

Spaniolul Paulino ”Pau” Miguelez este cel mai nou transfer al ”militarilor” și a început deja antrenamentele cu echipa. Pe pagina de Facebook a suporterilor steliști a fost publicată prima imagine cu fotbalistul de bandă purtând tricoul Stelei.

ADVERTISEMENT

Miguelez a fost crescut la Racing Santander și a evoluat ultima dată în liga a 4-a din Spania, la CD Calahorra. A mai jucat la echipele secunde ale celor de la Racing Santander, Sevilla și Las Palmas.

ADVERTISEMENT
Tags: