Sport

Doi tricolori, lăsați în afara lotului pentru România – Columbia! Ce echipă pregătește Edi Iordănescu

Federația Română de Fotbal a anunțat lotul naționalei pentru partida cu Columbia, unde au fost lăsați în afara lotului doi tricolori ce au fost pe bancă contra Irlandei de Nord!
26.03.2024 | 14:15
Doi tricolori lasati in afara lotului pentru Romania  Columbia Ce echipa pregateste Edi Iordanescu
Edward Iordănescu s-a decis asupra "tricolorilor" care ies din calcule pentru partida cu Columbia / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Edward Iordănescu a decis lotul final pentru amicalul de la Madrid, contra Columbiei, unde doi tricolori ies din calcule. Selecționerul a optat pentru eliminarea din lot a unui portar, având 4 la dispoziție, și a unui fundaș central.

Anunț de ultim moment de la FRF, cine intră în calcule pentru meciul cu Columbia

Partida cu Irlanda de Nord i-a regăsit pe Mihai Aioani și Raul Opruț în afara lotului, însă aceștia sunt în grilă pentru partida de astăzi. Cei doi revin în lot, urmând a-i înlocui pe Ștefan Tarnovanu și Adrian Rus, rezerve în partida anterioară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, lipsește și Ionuț Nedelcearu, despre care FANATIK a anunțat în exclusivitate că este accidentat, chiar înaintea partidei de pe Arena Națională. Astfel, selecționerul va miza pe trei portari, urmând a-i avea pe Moldovan, Niță și Aioani în lot.

Postul de fundaș central poate fi acoperit fără probleme, prin prezența în lot a lui Drăgușin, Racovițan și Burcă. Cel mai probabil, cuplul naționalei va fi format din duo-ul consacrat Drăgușin – Burcă.

ADVERTISEMENT

Cum va ataca Edi Iordănescu naționala Columbiei

Din informațiile FANATIK, Deian Sorescu va urma să îi ia locul lui Cristian Manea pe banda stânga. Decizia este cel puțin bizară, întrucât fundașul lui Hermannstadt, Opruț, este singurul de meserie.

De asemenea, între buturi revine și fotbalistul lui Atletico Madrid, Horațiu Moldovan, urmând că Niță să stea pe bancă. Este interesant de văzut ce prestație va avea goalkeeper-ul madrilenilor, care n-a mai jucat un meci de peste două luni!

ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu revine ca titular, după ce Vasile Mogoș s-a accidentat contra nord-irlandezilor, ceea ce-l face indisponibil astăzi. În același timp, în linia mediană apare Marius Marin, cel care a intrat pe parcurs la meciul anterior.

Poate cea mai mare surpriză este scoaterea din prima echipa a lui Ianis Hagi, înlocuit cu Olimpiu Morutan, conform informațiilor FANATIK! Selecționerul îl va prefera pe mijlocașul lui Ankaragucu, în locul fiului „Regelui“, ceea ce va schimba trio-ul ofensiv.

ADVERTISEMENT

Iată cum ar putea arăta primul „11” al României în amicalul contra Columbiei: Moldovan – Rațiu, Drăgușîn, Burcă, Sorescu – Stanciu, M. Marin, R. Marin – Moruțan, Alibec, Drăguș.

Lotul complet al României pentru partida cu Irlanda de Nord

Portari: Horațiu Moldovan, Florin Niță, Mihai Aioani;
Fundași: Andrei Rațiu, Cristian Manea, Andrei Burcă, Radu Drăgușin, Bogdan Racovițan, Deian Sorescu, Raul Opruț;
Mijlocași: Nicolae Stanciu, Marius Marin, Alexandru Cicâldău, Răzvan Marin, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru, Adrian Șut, Dennis Man, Valentin Mihăilă, Ianis Hagi, Denis Drăguș, Florinel Coman;
Atacanți: George Pușcaș, Denis Alibec, Florin Tănase

Lot Romania Columbia
Lotul complet al naționalei României contra Columbiei / FRF
ADVERTISEMENT