Life

Doina Teodoru a împlinit 33 de ani. Cum a fost surprinsă de Cătălin Scărlătescu de ziua ei

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru, a împlinit 33 de ani. Cum a surprins-o juratul de la Chefi la Cuțite de ziua ei.
16.11.2022 | 18:11
Doina Teodoru a implinit 33 de ani Cum a fost surprinsa de Catalin Scarlatescu de ziua ei
Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a împlinit 33 de ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doina Teodoru a împlinit ieri 33 de ani și a sărbătorit alături de Cătălin Scărlătescu. Iată ce surpriză i-a pregătit juratul de la Chefi la Cuțite partenerei sale.

Doina Teodoru a împlinit 33 de ani. Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Scărlătescu

Câștigătoarea sezonului 3 iUmor a fost surprinsă plăcut de Cătălin Scărlătescu de ziua ei.

Actrița de stand-up comedy a împlinit 33 de ani pe 15 noiembrie. Juratul de la Chefi la Cuțite a postat o imagine în care apare alături de ea, împreună cu descrierea “La mulți ani!”, însoțită de trei emoticoane cu inimioare.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit, pe Instastory, ce surpriză i-a pregătit partenerei sale în această zi specială.

Bucătarul a dus-o la o cină romantică la restaurantul său, unde au mâncat stridii și au băut șampanie, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

În secțiunea de comentarii, mai multe vedete i-au urat Doinei Teodoru “la mulți ani” cu ocazia zilei de naștere, printre care și Gina Pistol, Irina Fodor, Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina Sima Dumitrescu.

Ce a spus Doina Teodoru despre relația cu Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de anul trecut, iar inițial au fost discreți în legătură cu povestea lor de dragoste. Juratul de la Chefi la Cuțite a vorbit apoi despre relația lor.

ADVERTISEMENT

Actrița de stand-up comedy a venit la Chefi la Cuțite, într-un episod difuzat în sezonul 10, acolo unde iubitul ei i-a oferit un buchet de trandafiri.

Cu această ocazie, Doina Teodoru a vorbit despre relația cu îndrăgitul bucătar.

“Într-adevăr, am auzit că a fost un mare crai și asta m-a ținut un pic pe loc, pentru că eu căutam o relație serioasă. Dar a insistat foarte mult, ca să mă asigure că-și dorește ceva serios. Iar relația a evoluat incredibil de frumos.

ADVERTISEMENT

La un moment dat a declarat că el cucerește femeile cu sinceritatea lui și că ultima armă este gătitul. Dacă femeia nu cedează în niciun fel, îi gătește.

Eu nu știu ce să-nțeleg, pentru că mie mi-a gătit de la a doua întâlnire, deci presupun că a fost pus în dificultate rău de tot.”, a povestit ea la Chefi la Cuțite.

Între ei este o diferență de vârstă de 17 ani, dar acest lucru nu a reprezentat un obstacol în relația lor.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru vor putea fi urmăriți și la America Express, acolo unde fac echipă.

ADVERTISEMENT