Life

Doliu în familia unui câștigător de la Vocea României. A murit tatăl lui Ștefan Stan. Fratele artistului a fost cel care l-a găsit fără suflare

Ștefan Stan, unul dintre câștigătorii show-ului Vocea României, durere fără margini. Tatăl cântărețului a încetat din viață.
17.03.2023 | 17:36
Doliu in familia unui castigator de la Vocea Romaniei A murit tatal lui Stefan Stan Fratele artistului a fost cel care la gasit fara suflare
Ștefan Stan, unul dintre câștigătorii show-ului Vocea României, durere fără margini. Tatăl cântărețului a încetat din viață. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Doliu în familia unui câştigător de la Vocea României. A murit tatăl fostului iubit al prezentatoarei Andreea Mantea. Fratele artistului a fost cel care l-a găsit fără suflare în cursul zilei de joi, 16 martie 2023.

Ștefan Stan, unul dintre câștigătorii show-ului Vocea României, durere fără margini. Tatăl cântărețului a încetat din viață

Ștefan Stan, unul dintre câștigătorii show-ului Vocea României, trece printr-o durere fără margini. Tatăl cântărețului a încetat din viață, vedeta fiind în stare de șoc la aflarea veștii. Bărbatul a fost găsit de fratele vitreg al artistului.

ADVERTISEMENT

„A murit singur, era bătrân”, a declarat fostul iubit al Andreei Mantea pentru cancan.ro. Muzicianul este plecat din țară perioada aceasta, soția sa și cei doi copii locuind de ceva vreme în Germania.

În momentul de față, nu se cunosc amănunte despre cauza decesului sau detalii despre înmormântare. Fostul concurent de la Pro TV a distribuit o imagine alb-negru cu figura paternă despre care susținea anterior că are un mare respect.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am voie să-l judec. Eu trebuie să-l respect, asta a spus mama mea. Bineînțeles, vorba mamei mele este sfântă”, a spus Ștefan Stan în cadrul emisiunii În oglindă, moderată de Mihai Ghiță pe Youtube.

Ștefan Stan, relație nefericită cu tatăl său

Ștefan Stan a avut o relație nefericită cu tatăl său care s-a căsătorit cu mama sa după un alt mariaj. Bărbatul avea doi copii dintr-o legătură anterioară, câștigătorul de la Vocea României având amintiri neplăcute cu figura paternă.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist a povestit că a suferit enorm din cauza bărbatului care era foarte violent cu el și cu femeia care i-a dat viață. În plus, vedeta susține că acesta obișnuia să se închidă în bucătărie să mănânce cu copiii mai mari, în timp ce el stătea în sufragerie.

„Eram cu frații mei în camera noastră și în sufragerie tatăl meu o bătea pe mama și mama urla. Și eu îi întrebam pe frații mei ce se întâmplă și ei îmi spuneau că o bate pe «baba». Baba era personajul rău: «Dacă nu ești cuminte, o chem pe baba».

ADVERTISEMENT

Și eu, neștiind că e mama, strigam: «Dă-i tată, dă-i».  Astea le-am conștientizat abia acum, târziu. Abia acum am conștientizat cât a suferit femeia asta pentru mine”, a mai mai povestit Ștefan Stan în emisiunea de pe Youtube.

ADVERTISEMENT