Life

Doliu în lumea teatrului din România. A încetat din viață o cunoscută actriță

Scena teatrului românesc este mai tristă și mai săracă. S-a stins din viață una dintre actrițele care a trăit pentru personajele ei
13.12.2023 | 16:21
Doliu in lumea teatrului din Romania A incetat din viata o cunoscuta actrita
S-a stins din viață o actriță celebră a teatrului românesc Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Începând de azi, lumea teatrului din România este mult mai tristă și mult mai săracă. Astăzi, s-a stins din viață una dintre cele mai cunoscute și mai talentate actrițe de pe scenele din România.

Anda Carpol, pentru ultima dată pe scena Teatrului Nottara

Lumea teatrului din România este în doliu. Azi, s-a stins din viață cunoscuta actriță Anda Caropol. Aceasta avea 84 de ani, iar întreaga sa viață a dedicat-o actoriei și pasiunii de a sta pe scenele mari ale teatrului.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Anda a intrat în pielea unor personaje magistrale, iar colegii de la Teatrul Nottara îi vor simți lipsa mai mult ca niciodată.

Anda Carpol a fost una dintre actrițele care a trăit pentru a fi pe scenă. Iubea teatrul mai mult decât orice și niciodată nu s-a simțit prea obosită pentru a urca pe scenă. În ultima vreme, aceasta a fost din ce în ce mai discretă, semn că își dorea să aibă parte de liniște.

ADVERTISEMENT

Vestea tragică a morții sale a fost dată de una dintre prietenele sale apropiate. Aceasta a postat mesajul trist pe rețelele sociale care a ajuns la sute de fani și cunoscuți.

Actrița a mai avut și în trecut probleme de sănătate

În mesajul postat de prietena ei, regretata actriță a fost lăudată și s-au folosit cele mai frumoase cuvinte la adresa ei. Anda Carpol a fost mereu o femeie iubită de către cei din jur și niciodată nu a supărat pe nimeni.

ADVERTISEMENT

Actrița era foarte strictă atunci când venea vorba de meseria ei și nu accepta niciun compromis. Tocmai de aceea, în teatru, Anda Carpol a fost un exemplu de punctualitate și profesionalism.

Întregul colectiv plânge pieriderea Andei, mai ales că a fost ca un exemplu pentru ei. Momentan, nu au fost comunicate data și ora la care acesta va fi condusă pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Pentru Anda Carpol, problemele de sănătate au început să apară încă de anul trecut. Atunci, din senin, actrița s-a prăbușit pe holurile Teatrului Nottara, spre îngrijorarea colegilor. Din fericire, un medic era acolo și a reușit să îi acorde primul ajutor.

Atunci, Anda Carpol a avut nevoie de îngrijire din partea medicilor de la SMURD. Echipajul s-a prezentat de urgență la fața locului și au ajuns la concluzia că actriței i se făcuse rău din cauza tensiunii.

ADVERTISEMENT