Life

Doliu în lumea televiziunii din România! Un cunoscut actor și prezentator a murit

Este doliu în lumea televiziunii din România. Un cunoscut prezentator și actor a murit, după o luptă grea cu boala. Acesta avea 53 de ani.
26.08.2023 | 09:23
Doliu in lumea televiziunii din Romania Un cunoscut actor si prezentator a murit
Doliu în lumea televiziunii. A murit un cunoscut prezentator. Foto: click.ro
ADVERTISEMENT

Este doliu în lumea televiziunii din România. Un cunoscut prezentator și actor, iubit pentru parodiile sale, s-a stins din viață după o luptă chinuitoare cu boala.

Doliu în lumea televiziunii. A murit Jull de la Etno TV

Foștii colegi ai lui Jull de la Etno TV sunt în doliu, vestea trecerii sale în neființă lovindu-i ca un trăsnet. Jull (Iulian Nicolae) avea 53 de ani și se confrunta cu probleme cu pancreasul.

ADVERTISEMENT

Pe lângă meseria de actor de comedie, acesta era și prezentator la Etno TV, unde ultima dată a avut pe mână emisiunea „Sănătate înainte de toate”. Jull nu mai lucra la Etno TV în ultima perioadă, acesta părăsind televiziunea.

Faptul că n-a mai apărut pe sticlă l-ar fi consumat foarte mult, iar asta i-a provocat probleme la pancreas. În urmă cu doi ani, Jull a vorbit despre necazurile sale, de pe patul de spital. Până acum doi ani, când s-a adresat urmăritorilor săi pe o rețea de socializare, bărbatul slăbise enorm. În câteva luni, Jull a slăbit 24 de kilograme din cauza afecțiunii sale. Acum doi ani, actorul și fostul prezentator de la Etno TV se operase de colecist.

ADVERTISEMENT
doliu etno tv
Televiziunea Etno este în doliu. A murit Jull

Se operase de colecist acum doi ani

„Bună dimineața! Vă mulțumesc pentru sprijin, încurajări și prietenie. Nu am realizat că am atâția oameni minunați alături de mine. Mesajele și telefoanele voastre au fost cel mai bun medicament. Sunt bine și urmează recuperarea. Stimă și respect pentru toți! Vă pup!”, le transmitea el fanilor, cu doi ani înainte să închidă ochii definitiv.

„M-am operat de colecist. Înainte de aceasta am slăbit 24 de kg cu un regim”, a declarat Iulian Nicolae, potrivit ziarului Click!.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme, actorul a acordat un interviu pentru Taifasuri, în care a povestit câteva din peripețiile trăite la spectacolele sale. Acesta promisese că va scoate o carte despre toate pățaniile prin care viața l-a trecut, multe încă din perioada fostului regim comunist condus de Ceaușescu. (Citește aici aventurile spumoase povestite de Jull).