Life

Doliu în Pro TV. A murit o legendă a postului. A fost om de încredere pentru Adrian Sârbu încă de la prima emisie

O legendă a postului de televiziune Protv a încetat din viață. Era printre cei mai de încredere oameni pentru Adrian Sârbu.
04.06.2023 | 18:08
Doliu in Pro TV A murit o legenda a postului A fost om de incredere pentru Adrian Sarbu inca de la prima emisie
Ce persoană importantă din trust a murit. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Doliu în Protv. Unul dintre cei mai vechi oameni din post, și printre cei mai de încredere pentru fostul proprietar Adrian Sârbu, a murit. Anunțul a fost făcut de o altă persoană importantă a trustului, care a bucurat inimile a milioane de telespectatori.

O legendă a Protv-ului a murit. Era un om de bază pentru Adrian Sârbu

Toți colegii săi îl alintau ”Foca” și se amuzau pe seama reacției lui la unele momente. Marius, pe numele real, a plecat din această lume la o vârstă fragedă și făcea parte din producția Protv-ului încă din anul lansării postului de televiziune, 1995.

ADVERTISEMENT

Actrița Nuami Dinescu, care a lucrat ani buni la emisiunea ”Teo Show”, a anunțat întristată pierderea fostului său coleg. Ea și-a amintit și de clipele frumoase alături de acesta, când făcea pe toată lumea să rădâ și să mai uite de agitația muncii.

” (…) Îmi vine sa plâng, îl vad lângă camera lui, împărțind niște biscuiți cărora le făceam reclamă, era ca un copil mare și bun. Niciodată ranchiunos, blând și respectuos și timid.  Îl chema Marius, dar noi îi ziceam Foca. Focuța.

ADVERTISEMENT

Noi eram fericiți și râdeam cu Foca, era bun și tonic și coleg desăvârșit. Știu că timpul trece peste noi toți, încerc să înțeleg mereu când pleacă cineva încerc, dar uite, nu-mi iese.  Doar lacrimi și adânci păreri de rău pentru un om bun de care era încă nevoie pe aici. Să te odihnești în pace, dragă Marius. Îți mulțumesc pentru că mi-ai fost în viață”, a scris Nuami Dinescu pe facebook.

Marius a lăsat amintiri frumoase colegilor din Protv

Nuami Dinescu a rememorat printre rânduri sensibilitatea lui Marius când vedea o lămâie. Colegii obișnuiau să-l tachineze pentru amuzament, dar el niciodată nu a luat totul în serios. Actrița și-a exprimat admirația față de atitudinea prietenoasă de care a dat dovadă bărbatul.

ADVERTISEMENT

”(…) Se stramba tot și i se ridica, pur și simplu, parul la ceafă. Și râdeam de ne prăpădeam, ridea si el, era un hohot de ras în platou mereu pe tema asta. Niciodată, dar niciodată nu s-a supărat pe copilăriile noastre, dimpotrivă.

Cind ne vedea cu lămâia în mână, fugea să se ascundă. Ce copil mare! Nu ne-am mai văzut demult, dar, după ce ți se despart drumurile, toți oamenii care ți-au întrat în suflet rămân acolo, indiferent cit timp a trecut (…) ”, a mai scris actrița.

Nuami Dinesucu (actriță care a făcut parte din mai multe producții semnate de Ruxandra Ion, n.r) a primit sute de reacții la postarea tristă. Mulți dintre cunoscuți și-au exprimat regretul față de pierderea lui Marius, de profesie cameraman.

ADVERTISEMENT
Tags:
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
GALERIE FOTO Gigi Becali a făcut accident cu mașina! O tânără a intrat...
GALERIE FOTO Gigi Becali a făcut accident cu mașina! O tânără a intrat în bolidul patronului de la FCSB
Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român. Puștiul de bani...
Miss România, apariție răvășitoare pe iahtul fiului unui milionar român. Puștiul de bani gata poartă un ceas de 250.000 de euro
Unul dintre cei mai controversați voievozi români. Demn de tragediile lui Shakespeare, este...
Unul dintre cei mai controversați voievozi români. Demn de tragediile lui Shakespeare, este urmaș al lui Ștefan cel Mare
Răsturnare completă de situație pentru HALEP! Primește TOTUL ȊNAPOI
Răsturnare completă de situație pentru HALEP! Primește TOTUL ȊNAPOI
Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. I-a luat banii artistului și...
Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. I-a luat banii artistului și l-a lăsat fără marfă
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Dieta anti-aging. Un celebru investitor a inventat remediul minune. Sau așa crede el
Dieta anti-aging. Un celebru investitor a inventat remediul minune. Sau așa crede el
S-a aflat! Ce nume deosebit a primit fiica Emei și a lui Răzvan...
S-a aflat! Ce nume deosebit a primit fiica Emei și a lui Răzvan de la Insula Iubirii? Mulți spun că are o semnificație aparte
Livia, fosta lui Bordea, s-a întors în căminul conjugal cu branula în mână....
Livia, fosta lui Bordea, s-a întors în căminul conjugal cu branula în mână. Vizibil slăbită, bruneta a așteptat un taxi
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?