Sport

Doliu în sport! A murit după ce a leșinat în timpul unui antrenament

Doliu în sport după ce o atletă spaniolă a murit la vârsta de doar 23 de ani. Sportiva a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament.
22.01.2024 | 18:30
Doliu in sport A murit dupa ce a lesinat in timpul unui antrenament
O atletă spaniolă a murit la spital după ce a leșinat în timpul unui antrenament.
ADVERTISEMENT

Tragedie în lumea atletismului. Alba Cebrian, atletă în vârstă de doar 23 de ani, a murit după ce a suferit un stop cardiac în timpului unui antrenament. Specialistă în proba de 3.000 de metri cu obstacole, Alba Cebrian a decedat la spital.

Doliu în sport! A murit după ce a leșinat în timpul unui antrenament

Alba Cebrian, atletă la Clubul de Atletism Celtíberas, a suferit un stop cardiac în timpul unui ședințe de pregătire efectuată joia trecută pe pârtiile din La Vall d’Uixó din Castellón. În primă fază, sportiva în vârstă de 23 de ani a leșinat și a fost transportată la spital după eforturile disperate ale unui medic.

ADVERTISEMENT

Atleta a stat mai multe zile la secția de terapie intensivă a spitalului La Plana din Villarreal, însă a decedat în cursul zilei de luni, 22 ianuarie. Anunțul a fost făcut de clubul de atletism Celtíberas. „Toți cei care facem parte din Clubul de Atletism Celtíberas de Soria suntem devastați că trebuie să anunțăm moartea colegului nostru Alba Cebrián Chiva.

Ne alăturăm întregii ei familii în aceste momente dureroase. Ne vom aminti mereu de tine Alba”, a fost anunțul făcut de clubul de atletism Celtíberas pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Atletismul din Valencia este rupt de pierderea atletei Alba Cebrián. Ne vom aminti de ea așa, făcând ceea ce îi plăcea: alergarea și depășirea obstacolelor.

Și mereu cu acel zâmbet al ei”, a fost anunțul Federației de Atletism din regiunea Valenciei. Pe lângă proba de 3.000 de metri obstacole, Alba Cebrian obișnuia să concureze în probele de 1.500 de metri, dar și în probe de alergare montană.

ADVERTISEMENT

Tragedie în lumea sportului! Un campion mondial a murit la doar 29 de ani

O altă tragedie a lovit lumea sportului mondial în urmă cu 3 zile. Shawn Barber, campion mondial la săritura cu prăjina, a decedat la vârsta de doar 29 de ani. Atletul canadian a încetat din viață în urma unor complicații medicale, la domiciliul său din Texas, Statele Unite ale Americii.

“Un prieten care nu va fi uitat niciodată. Shawn Barber, săritorul olimpic canadian cu prăjina, a încetat din viață. În prezent, este deținătorul recordului canadian cu cel mai bun record personal de 6.00 m.

ADVERTISEMENT

A fost campion mondial în 2015 la săritura cu prăjina. Shawn a fost, de asemenea, finalist olimpic la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio De Janeiro. Ne va fi foarte dor de el”, a fost mesajul pe care l-a postat agentul lui Shawn Barber, Paul Doyle.

ADVERTISEMENT
Tags: